Ny kampdato gir Ferdinand comeback mot Liverpool

TV-kamp på Old Trafford åpner for at Rio kan spille mot LFC. Nytt klokkeslett for returmøtet. OL kan sette Harry Kewell utenfor ligastarten.

Midtstopper klar mot de røde?

20.september vil Rio Ferdinand ha sonet ferdig sin dom på åtte måneder, for ikke å ha møtt til avtalt dopingtest.  Manchester United v Liverpool ble opprinnelig satt opp lørdag 18.september, men er nå satt opp til mandag kveld to dager senere, og vil bli vist direkte på Canal+ og Sky Sports.  Hvis United vurderer ham kampklar kan altså stopperen få sin første kamp siden januar mot Cissé, Owen & Co.  Mange vil huske at Eric Cantona også gjorde sitt comeback mot Liverpool på Old Trafford, etter å ha sonet en lang dom for å angripe en tilskuer på Selhurst Park.

 

 

LFC v MU fremskyndet

Liverpool og Manchester United er blitt enige om at kampen på Anfield lørdag 15.januar skal flyttes frem to og en halv time, og spilles kl 13.30.  Det er ventet at hatoppgjøret vil bli sendt direkte på fjernsyn.

 

Australia til OL – uten Kewell?

Australia spiller sin første kamp i fotballturneringen i Aten 11.august mot Tunisia.  Dette er en ungdomsturnering, men hvor det er lov til å ha tre spillere som er over 23 år.  Harry Kewell skal være en av flere overårige spillere som er ”invitert”, men hvor det australske fotballforbundet forventer at man vil få en del avslag.  Det vil høyst sannsynligvis også komme fra Anfield, siden en OL-turnering vil frata Liverpool en av lagets viktigste spillere både til kvalifisering til Champions League og flere av sesongens første ligakamper.