Ny kontrakt for Zak

Zak Whitbread har skrevet under til 2007. Pompey har også skadeproblemer. Ikke fullsatt på Anfield? Facts foran Liverpool-Portsmouth.

Ny kontrakt for 20-åring

I likhet med David Raven har Zak Whitbread skrevet under en ny kontrakt som binder ham til 2007, kan Liverpool FC bekrefte i dag.  Den blonde midtstopperen som er født i USA, med en scouser til far, har hatt en fin utvikling etter at han kom til Melwood og gjort det bra i Carling Cup denne sesongen.

 

Svekket angrepskraft for Portsmouth

I likhet med Liverpool har også Portsmouth skadeproblemer når det gjelder sine angripere.  Toppscoreren Yakubu er fortsatt ute, i tillegg til at Svetoslav Todorov er langtidskadet.  Spillere som Quashie, Unsworth, Kamara og Foxe er også uaktuelle.

 

Fortsatt billetter igjen

Forrige sesongs ligamøte mellom Liverpool og Portsmouth på Anfield hadde et besøkstall på 34663.  Det var sesongens laveste tall for de rødes hjemmekamper i Premier League.  Etter det vi forstår er det fortsatt billetter til salgs foran kveldens utsatte TV-kamp, og det kan altså skje at historien gjentar seg.

 

Endelig ”smultring” for de røde?

Liverpool går til kveldens kamp mot Portsmouth med en statistikk som viser at de ikke har holdt buret rent i ligaen siden hjemmekampen mot Charlton i oktober.  I alle turneringer har man sluppet inn mål i de siste åtte kampene.  Portsmouth på sin side fikk sin første borteseier for sesongen mot Bolton i forrige måned, og har i likhet med Liverpool bare sikret seg seks poeng på sine gjestevisitter i 2004/05.

Forrige sesong vant Liverpool med 3-0 i tilsvarende møte, etter scoringer av Dietmar Hamann og to fra Michael Owen.  De røde tapte imidlertid både i ligaen og i returkamp i FA-Cupen da de reiste til sørkysten.

Rafael Benitez har aldri tapt to ligakamper på rad som manager for Liverpool FC, og vil håpe at den statistikken holder seg etter smellen på Goodison sist lørdag.

Avspark er kl 21.00, og vi følger kampen direkte her på liverpool.no med hurtige rapporter og spillervurdering.  Du kan også få med deg det viktigste ved å koble deg til vår SMS-tjeneste.