Nye finansrådgivere ansatt

Ifølge Ananova har Liverpool FC sendt ut en pressemelding om at nye finansrådgivere er utnevnt. Det kan være en indikasjon på at klubben søker etter nye investorer.

Den siste uken har det versert en rekke spekulasjoner om salg av klubbaksjer. Granada skal være interessert å i kvitte seg med sin andel på 9,9 % i henhold til selskapets nye linje om at de ikke lenger skal være involvert i fotball-klubber. David Moores eier 51 % av aksjene og antydet på klubbens årsmøte i januar at han ville vurdere å redusere sin andel dersom de sportslige resultatene uteble.  Thailands styrtrike statsminister Thaksin Shinawatra og klubbens tredje største aksjonær Steve Morgan ryktes å være interessert.  Det antas at Morgan skal være villig å hjelpe til med finansieringen av spillerkjøp og det nye anlegget i Stanley Park, men forlanger tilgjengjeld å få en plass i styret. Moores har vært avvisende til Morgans utspill.

 

For at klubben skal kunne ta de riktige avgjørelsene på fremtidige investeringer, så er Hawkpoint Partner Ltd utnevnt som nye finansrådgivere med øyeblikkelig virkning.

- Styret i Liverpool FC slår fast at Liverpool er vel etablert blant Europas elite. Ansettelsen av Hawkpoint vil hjelpe oss til å evaluere utvalget av tilgjengelige strategiske og økonomiske muligheter med den hensikt å maksimere klubbens potensial, uttaler David Moores.