Nye TV-kamper med de røde

Oppgjør mot Fulham og Manchester United vises på Canal+. Houllier mener at man nå ser noe av det ”virkelige Liverpool”. McAuley glad for å ha Mellor tilbake. Transferrykter.

Tre av de fire neste på skjermen

Arsenal-Liverpool vises som kjent på Canal+ Blå førstkommende fredag kl 13.30.  Nå bekrefter også kanalen at Liverpool-Fulham sendes på Canal+ Zap lørdag 17.april kl 16.00.  Helgen etter er Manchester United-Liverpool hovedkamp på Canal+, lørdag kl 16.00.

 

- Flere klubber vil kjempe om 4.plassen

Manager Houllier poengterer nok en gang at det er skadene som har ødelagt for hans mannskap denne sesongen, men at man nå ser tendenser til Liverpool på sitt beste.  Med syv kamper igjen å spille er man på oppløpsiden i en ligasesong hvor de røde som best kan håpe på en 4.plass og kvalifisering til Champions League.  Sjefen deler imidlertid ikke oppfatningen til mange om at den kampen kun vil stå mellom Liverpool og Newcastle:  - Det er syv kamper igjen og vi er forberedt.  Jeg har fortalt til spillerne at det ikke dreier seg om å håndtere presset, men å trives med det de gjør.  Med det antallet skader som vi har hatt denne sesongen tar jeg av meg hatten for at spillerne har sørget for at vi fortsatt kan kjempe om det vi gjør.  En kan bare se på resultatene siden alle har kommet tilbake.

- Vi har sett tegn til det virkelige Liverpool i det siste, selv om vi også nylig har manglet noe.  Michael Owen spilte ikke mot Leicester forrige uke, men viste med sine to mål mot Blackburn at vi har savnet ham.  Det har ofte vært tilfellet at vi har vært uten de riktige spillerne, og det har vi måtte lide for.

- Jeg ser fortsatt ikke på dette som en kamp mellom to klubber om 4.plassen.  Aston Villa har et bra kamp-program igjen, og vi har igjen å spille mot Birmingham borte.

 

McAuley og Mellor fornøyd

Reservelagstrener Hughie McAuley gliste bredt etter at hans mannskap i går beseiret West Bromwich med 6-2, og fjorårets toppscorer Neil Mellor scoret fire mål i hans første kamp etter å ha vært på utlån til West Ham:  Neil er tilbake!  ”He’s back in town”, som de sier, og han gjør hva han gjør best.  Det er å score mål.  Han viste bra bevegelse, og hadde gode avslutninger.

- Det var utmerkede nyheter å få tillatelse til å benytte Neil og Jon Otsemobor.  Det er godt at de igjen får spille fotball, og vi har glade for å ha dem her.

- Vladimir Smicer var glimrende i sitt comeback.  Han var slepen i sitt pasningsspill og hadde noen ypperlige løp.  Han scoret også et fint mål og vil være fornøyd med seg selv.

- Totalt sett synes jeg det var en god kamp fra oss, men vi ble litt slurvete utover i 2.omgang.

Neil Mellor var naturlig nok glad for å være tilbake på banen:  - Det er godt å kunne få spilt noen kamper innen sesongslutt, selv om det nå blir bare tre til på reservelaget.  Jeg ønsker å kunne score noen goaler, og bli toppscorer igjen.  Jeg fikk ikke spilt så mye som jeg kunne ønske på West Ham, men siden jeg kom tilbake til Liverpool har jeg blitt mottatt veldig bra både av spillerne og trenerstaben.

 

Linket til israeler og sveitser

Ifølge Sky Sport skal Liverpool være interessert i israelske Yossi Benayoun og sveitsiske Fabrizio Zambrella.  Benayoun spiller for Racid Santander i den spanske toppdivisjonen, og speidere fra Anfield har holdt den offensive midtbanespilleren under oppsikt.  Agenten til Benayoun slår imidlertid fast at det ikke har kommet noe bud på 23-åringen.  18-årige Zambrella vil ha sluttført sin kontrakt med Servette til sommeren, og Liverpool ryktes å være en av flere storklubber som ønsker å knytte til seg talentet.