Nytt trenerteam:3 nye inn – Corrigan ut

Rafael Benitez har tatt med seg tre landsmenn i Liverpools nye trenerteam, hvorav en av dem er keepertrener. Det betyr at det er slutt for Joe Corrigan på Anfield.

Da slipper vi å bestille ny time hos øyelegen.  Slik liverpool.no trodde i går kunne man se Paco Ayerastan på bildene som Liverpools offisielle hjemmeside fra den første treningsøkten på Melwood.  For øvrig som eneste nettsted.  Ikke uventet har altså Rafa Benitez tatt med seg sin høyre hånd fra Valencia, som fungerte både som assistent og ekspert på fysisk trening, restitusjon, og kosthold.

 

I tillegg kommer Paco Herrera, en gammel kjenning av Benitez som har vært manager i Merida og Albacete.  Han er ikke blitt gitt noen tittel, noe for øvrig heller ikke Ayerastan har, men vil ventelig gå inn i rollen som førstelagstrener.

 

Fra Valencia har også manageren tatt med seg sin keepertrener, Jose Ochotorena.  Det betyr at Joe Corrigan forlater Liverpool FC.

 

Houllier, Thompson, Damiano, Lee og Corrigan ut altså.  Og inn med fire spanjoler, inklusiv Benitez.  Skal vi anta at det dermed er holdt av en plass til en ny mann med røtter i Liverpool FC?