Omkampen direkte på TV

Omkampen vises på Sky Sports. Thompson: Hvordan klarte vi å ikke vinne? Gerrard takker fansen for støtten. Thommo hyller landslagsuttatte Carra. Kewell reiser ikke til Venezuela. Houllier ønsker at Riise spiller landskamp. Owens søster nær kidnappet.

Sky Sports sitter på rettighetene til å vise en omkamp i hver runde av FA-cupen, og fra 5.runde har de bestemt å overføre Portsmouth v Liverpool direkte søndag 22.februar. Opprinnelig var avspark satt til kl. 16.00, men grunnet tv-overføringen er kampstart endret til kl. 15.00.  Etter det vi forstår skal kampen også sendes på TV2 Xtra, og vi vil komme nærmere tilbake til dette etterhvert.

 

- Hvordan klarte vi å ikke vinne?

Assistent-manager Phil Thompson er meget skuffet over at de røde ikke klarte å avansere til kvartfinalen i FA-cupen på første forsøk. Michael Owen ga de røde ledelsen allerede i det 2.minutt, hans 150. scoring på 280 kamper for klubben, men Liverpool ga fra seg litt av initiativet mot slutten av kampen. Det var nok til at Matthew Taylor kunne utligne helt ut av det blå med kvarteret igjen å spille.

- Vi spilte godt igjennom hele kampen og la oss aldri bakpå. Hvordan vi ikke klarte å vinne vet jeg ikke. Vi burde ha utnyttet den gode starten, men aller helst skulle vi ha vært ultra-profesjonelle og sørget for at bakdøra forble lukket. Jeg kan ikke huske at Jerzy Dudek hadde mye annet å gjøre. Men når man bare er et mål foran så er det en usikker ledelse. Jeg tror ikke at spillerne kunne ha gjort særlig mer, men vi burde vært gode nok til å avgjøre. Det var en reprise på hvordan ting har gått mot oss de siste ukene, uttaler Thompson.

 

Kapteinen takker fansen

Steven Gerrard mener at laget måtte betale dyrt for at de prøvde å gå for mål nummer to, og at de nå skal være mer forsiktig på Fratton Park. Kapteinen benyttet også anledningen til å takke supporterne for støtten, til tross for at det var antydninger til piping etter kampslutt.

 - Vi presset på og ble straffet på en av deres kontringer. Det var tegn i 1.omgang at de var farlige på kontringer. Vi må roe dem de første 20 minuttene og prøve å få et godt resultat på Fratton Park. Jeg synes fansen var briljant. I cup-kamper støtter de oss alltid. De gjorde så mot Newcastle og det samme i dag. Man kan forstå at supporterne ønsker flere scoringer, men som det ble vist i dag så må man forsvare seg bedre når man leder 1-0 eller 2-1.

 

Thommo hyller landslagsuttatte Carra

Sven-Göran Eriksson tok i helgen ut den engelske landslagstroppen til privatlandskampen mot Portugal førstkommende onsdag. Michael Owen, Emile Heskey, Jamie Carragher og Chris Kirkland er de fire Liverpool-spillerne som ble kalt inn. Steven Gerrard ba om å bli utelatt fra troppen fordi kjæresten venter parets første barn. Spesielt gledelig var det for Jamie Carragher og Chris Kirkland etter at begge har vært ute med skader i lang tid. Og Liverpools assistent-manager Phil Thompson var svært glad på Jamie Carraghers vegne.

– Å være tilbake i Englandstroppen fem måneder etter et benbrudd er en stor anerkjennelse til Jamie og hans profesjonelle innstilling.

 

Kewell trenger behandling og hvile

Phil Thompson uttalte også at det er lite trolig at Harry Kewell reiser til Caracas og spiller Australias privatlandskamp mot Venezuela denne uken. 25-åringen sliter fortsatt med ankelen etter en skade han pådro seg før jul, og Liverpool ønsker istedenfor å gi spilleren intensiv behandling og hvile. Kewell ble for øvrig byttet ut mot Portsmouth i går, med 8 minutter igjen å spille, med et kutt over det ene øyet. Den offensive midtbanespilleren går uansett glipp av omkampen mot Portsmouth grunnet karantene.

 

Houllier ønsker at Riise spiller landskampen

John Arne Riise har ikke vært aktuell for spill i de to siste førstelagskampene grunnet en overbelastning i lysken. Skaden er imidlertid ikke alvorlig, og ifølge landslagssjef Åge Hareide ønsker Gerard Houllier at Riise spiller for Norge mot Nord-Irland i Belfast onsdag. Forsvarsspilleren trenger sårt kamptrening.

 

Cisse drømmer om partnerskap med Owen

Det forventes at Djibril Cissé signerer for liverpool til sommeren. Auxerre-spissen ser frem til å utgjøre angrepsduoen sammen med Michael Owen. –Michael er den beste engelske spissen og å få spille sammen med er veldig smigrende. Vi utfyller hverandre. Han liker å få ballen i bena og jeg liker å utnytte flatene. Den engelske spillestillen passer meg siden den er så rask.

 

Politiet skjerper sikkerheten rundt familien Owen?

Politiet ser nå nærmere på sikkerheten rundt familien til Michael Owen etter at hans 28-årige gravide søster Karen var nær ved å bli kidnappet i slutten av januar. Hun kjempet mot to maskerte menn som forsøkte å tvinge henne til å kjøre dem av gårde i bilen hennes. Hun slapp fri etter å ha slått alarm. Heldigvis kom hun uskadet fra hendelsen, men var selvfølgelig sterkt rystet.