Owen fornyer til uken?

Michael fornyer kontrakt før ferien? Cheyrou gjennomførte medisinsk test i Marseille. Åtte spillere på vei ut fra Anfield. Canal+ med rekordmange kamper fra Premier League.

Michael reiser på ferie til uken og flere aviser antar at stjernespissen vil skrive under en ny kontrakt før han setter seg på flyet. Owen skal ha blitt enig om en kontrakt verdt £80.000 i uken – eller drøyt £4M i året. Det gjør ham til klubbens best betalte spiller. Kontraktslengden skal være en to års forlengelse på den nåværende avtalen, som går ut neste sommer. Hvis dette stemmer kommer det til å gi den nye manageren Rafael Benitez pusterom i forhold til å få ”nye Liverpool” på beina igjen.

Cheyrou gjennomførte test
I går gjennomførte Bruno Cheyrou en medisinsk test hos Marseille og det er ventet at midtbanespilleren går på utlån til Frankrike kommende sesong. Marseille skal ha sikret seg opsjon på kjøp ved utlånskontraktens utgang.

 

Åtte spillere forsvinner?
Hvem kommer og hvem går denne sommeren? Det svirrer nesten nye rykter om store spillere på vei til Anfield hver eneste dag i massemedia. Foreløpig har det blitt med kun det. Klubbens nye manager kommer imidlertid til å få et stort transferbudsjett, og aller venter spendt på hvordan han velger å bruke pengene sine. Til pressen har Rick Parry gått ut og sagt at Liverpool har lovet både Gerrard og Owen ”major signings”. Nå som begge spillerne ser ut til å ha slukt agnet kan Parry & Co ikke gå fra sitt ord.

Liverpool-korrespondenten i Daily Mirror skriver i dag at Liverpool er beredt til å realisere store tap ved å selge dyrt innkjøpte spillere. Dette vil selvsagt kutte lønnsutgiftene. Av de mer overraskende navnene som blir nevnt er Dietmar Hamann. Benitez skal ønske seg andre kvaliteter på midtbanen enn det Didi kan bidra med. Tyskeren kostet i sin tid £8M. Rekordkjøpet til Houllier, Emile Heskey, er naturligvis allerede på plass i Birmingham. Samtidig blir ingen overrasket dersom El-Hadji Diouf blir sendt ut kjøkkeninngangen for en billig penge. I tillegg nevnes spillere som Salif Diao, Alou Diarra, Djimi Traore, Igor Biscan, Markus Babbel og Gregory Vignal.

 

Over 200 kamper på Canal+

TV-kampene fra England ble presentert fra BSkyB i går. Dette er kamper som kommer til å gå direkte på TV i England. Det er ventet at Canal+ kommer til å sende nesten rubbel og bit av dette. Samtidig som de selvsagt forsetter å sende en kamp klokken 16.00 lørdags ettermiddag. Kalanen sier til liverpool.no at de kommer til å presentere sendeplanen sin 6. juli. Nina Engh uttalte i går til Dagbladet at de skal sende inntil fire lørdagskamper, to søndag og én mandag kveld. Det betyr opptil syv kamper fra Premier League, og garantert mer Liverpool enn forrige sesong.

 

Wrexham kommer til å tilby Liverpool 2.000 billetter på Roberts Builders Stand (Upper Tier) til sesongens første treningskamp 21. juli. De har også mulighet til å tilby nesten 1.000 ekstra billetter på Lower Tier hvis interessen er stor. Vi tipper Liverpool ber om 2.900 billetter med en gang.

 

Utlånte Markus Babbel regner med å starte pre-season trening i Liverpool i midten av måneden. Backen var forrige sesong utlånt til Blackburn. Det har imidlertid vært interesse fra Tyskland for tjenestene hans. Kaiserslautern er foreløpig den siste klubben som har blitt nevnt. Babbel kjenner til interessen, men sier det ikke har kommet noe konkret tilbud enda.