Parry om klubbens situasjon

I et intervju med liverpoolfc.tv i dag uttaler Rick Parry seg om Liverpools situasjon for øyeblikket. Han toucher inn på stadionplanene, såvel som de sportslige resultatene.

I et intervju med liverpoolfc.tv sier Liverpools Chief Executive Rick Parry at han fortsatt forventer at Liverpools stadionplaner vil bli iverksatt som planlagt, trass i at det har tatt lenger tid å få byggetillatelse enn man trodde. Det var ventet at de røde ville få svar på sin søknad om byggetillatelse i løpet av mars, men man venter fortsatt på tilbakemeldingen fra myndighetene. Parry sier også at det er lite aktuelt å børste støv av ideen om å dele stadion med Everton, selv om man ikke skulle få byggetillatelse.

- Det foreligger ingen plan B. Vi arbeider tett sammen med myndighetene og lokalbefolkningen, og jeg tror ikke vi får avslag på byggesøknaden, sier Parry.

På spørsmål om han frykter at man ikke klarer å fylle en 60 000 seters stadion, svarer Parry at dersom man planlegger for middelmådighet, er det dette man vil få.

- For å konkurrere med de beste klubbene i Europa må vi generere større inntekter, og da må vi ha større kapasitet, slår han fast.

Cissé

Om ryktene om at Djibril Cissé allerede er klar for Liverpool, sier Parry følgende: - Vi har forhåpninger om at han kommer som planlagt.

Når det gjelder øvrige sommerkjøp avslører Parry at dette helt og holdent er avhengig av at Liverpool klarer fjerdeplassen i ligaen og når Champions League.

Owen

Om kontraktsforhandlingene med Michael Owen sier Parry at han har forhåpninger om at dette vil gå i orden, men at han ikke vil gå i detaljer omkring forhandlingene av naturlige årsaker.

Når det gjelder gapet mellom tettrioen og Liverpool uttaler den daglige lederen at også ledelsen er skuffet og frustrerte over denne sesongen, på lik linje med fansen.

- Du kan aldri garantere fansen at vi skal vinne ligaen, men vi burde kjempe om ligatittelen hver sesong. Fjerdeplasser er på lang sikt ikke akseptabelt for klubben. Det er ikke på et slikt nivå vi ønsker å ligge, sier Parry.

Men han legger likevel til at managerens posisjon i klubben ikke avhenger av om de røde klarer den forjettede fjerdeplassen eller ikke.