Pongolle ikke på utlån

Florent spiller trolig på Anfield til neste sesong. Spekulasjoner om Milan Baros. Alou Diarra 23 år. USA-kamper sendes i reprise på fjernsyn.

Liverpool avviser Sinama-Pongolle rykter

Flere engelske aviser og nettsteder hevder at St.Etienne ønsker å hente Liverpools 19-årige spiss Florent Sinama-Pongolle på lån til neste sesong.  I dag avviser imidlertid klubben selv, gjennom sin offisielle hjemmeside, at det har vært noen kontakt fra Frankrike.  Man legger også til at Liverpool sannsynligvis vil avvise eventuelle forespørsler om å få låne Flo.

 

Barcelona vurderer Baros

Det begynner å svirre rykter om at Barcelona skal være villig til å komme med et bud på Milan Baros, noe som trolig vil prege media de nærmeste par dagene.  Manager Frank Rijkaard har sagt at Patrick Kluivert kan finne seg en ny klubb, og Javier Saviola skal nederlenderen også være interessert å kvitte seg med.  Baros skal være en av de som står øverst på ønskelisten som erstatter.  Siste ord er neppe sagt…

 

Bursdag for Diarra

Alou Diarra er 23 i dag.  Til tross for at det er to siden han ble kjøpt av Liverpool har franskmannen kun spilt en pre-season kamp for de røde, siden han har vært på utlån til Le Havre og Bastia.  Den høyreiste midtbanespilleren, som også kan spille i midtforsvaret, er i høyeste grad med i den kategorien av spillere i LFC hvis fremtid synes usikker.  Nå er han blant de som for tiden trener to økter daglig på Melwood, under oppsyn av bl.a. manager Rafael Benitez.  Visstnok begynner man kl 07.45, som er uvanlig tidlig, og kjører en solid økt.  Etter en siesta som er lengre enn hva for eksempel Houllier brukte, er det på’n igjen kl 16.00.  Benitez ventes å ta en avgjørelse angående flere spillere ganske snart, og Diarra er en av dem.

 

Liverpool på DSF

Den tyske satelittkanalen DSF vil sende alle Liverpools kamper fra USA, mot Celtic, Porto og Roma, i reprise.  Kampene i USA spilles på natterstid norsk tid, og tyskerne sender ettermiddagen/kvelden etter.  Sjekk sendeskjema på vår TV-liste.