Pressekonferanse kl.16.00StevenGerrard blir!

Steven Gerrard bekreftet på en pressekonferanse i ettermiddag at han er 100% motivert på å fortsette i klubben.

Liverpool Football Club har innkalt til en pressekonferanse klokken 16.00 norsk tid. Meldingen gikk ut litt før klokken 14.30 i ettermiddag, og har naturligvis skapt mange spekulasjoner på hva inneholdet vil være.

Etter det liverpool.no har grunn til å tro vil Liverpool for første gang komme med en offisiell kunngjøring omkring situasjonen til kaptein Steven Gerrard. De siste ukers spekulasjoner om hans fremtid har vært nesten som en lammende hånd rundt klubben og dens aktiviteter. Slik vi har oppfattet situasjonen har det etter at England ble utslått fra EM blitt holdt flere samtaler med Gerrard og hans agent. Kilder sier til liverpool.no at samtalene har vært så positive at partene nå kan gå ut og si at Stevie G. blir på Anfield kommende sesong!

SISTE: Liverpool Echo skriver i sin "late edition" i ettermiddag at Steven Gerrard har sagt nei til dobbelt lønn i Chelsea og blir på Anfield!

FRA PRESSEKONFERANSEN
(Vi oppdaterer kort fra innholdet. Den er for øvrig 10-15 min forsinket)

Steven Gerrard BLIR på Anfield. Dette bekreftes nå offisielt.
Rick Parry: - Det er ikke vanlig å holde en pressekonferanse for å annonsere at en spiller blir, men når spilleren heter Steven Gerrard er det kanskje ikke så rart? Jeg vil sterkt understreke at dette er Stevens avgjørelse. Vi har hele tiden sagt at vil vil forsøke å beholde ham. Men vi har ikke måtte bryte arm med ham for å overtale vår kaptein. Dette var til syvende og sist Stevens avgjørelse.

Steven: - Jeg har ikke vært fornøyd med i de siste årene, og for første gang i karrieren vurdert å bytte klubb. De siste 4-5 ukene har derfor vært svært forvirrende, og etter EM var over hadde jeg det 4 møtet på to måneder med Liverpool for å diskutere ståa. Etter møtet, og etter å ha fått roet meg litt ned etter EM og fått snakket med familien, har jeg bestemt meg for å bli. Dette er en avgjørelse jeg har tatt med hjertet fordi både klubben og fansen betyr så mye for meg. Jeg er derfor 100% motivert for å bli i klubben.