Priskamp om Fernando

Newcastle skal også være interessert i dansen rundt spissen til Real Madrid, hvor Liverpool ikke er ønsker å delta i noen auksjon. Nicolas Anelka trolig det heteste alternativet.

Liverpool Echo kommer i dag med nye vurderinger i forholdet til den drakampen som nå har startet angående Fernando Morientes.  Ifølge Echo mener presidenten Florentino Perez i Madrid at budet fra Anfield på £3.5M ikke er akseptabelt, selv om det ikke skal ha kommet noe offisielt avslag fra hovedstaden.  Et møte skal ha funnet sted i Madrid i går, mellom Perez, Morientes, og agenten til Morientes.  Der skal spilleren ha fått beskjed om at han kan forlate Bernabeu, men kun til rett pris.

 

Både Newcastle og Monaco skal visstnok være beredt til å gå høyere enn Liverpool.  Fra lokalt hold sies det at de røde kan være villige til å høyne potten til £5M, men ikke en penny mer.  Rafael Benitez’ innstilling er at det er spilleren som sitter med de viktigste kortene, og at det neste trekket fra Liverpool vil avhenge av hvor mye man føler at spilleren selv ønsker seg til Merseyside.

 

Ifølge Liverpool Echo er Nicolas Anelka det mest trolige alternativet dersom Morientes blir priset for høyt, og at inntrykket er at franskmannen gjerne vil spille i den helrøde drakta igjen.  Gjeldstyngede Manchester City kan være villig til å gå med på en handel hvis £6M blir lagt på bordet i januar.

 

Ikke uventet avviser Liverpool spekulative rapporter om at Laurent Robert skulle være aktuell på utlån fra Newcastle.