Prøvde å hente ung keeper

Rafael Benitez forsøkte å hente Lutons Dean Brill på prøve før overgangsvinduet ble lukket. Klubbens manager satte imidlertid foten ned før keeperen fikk vist seg fram.

Ville hente Brill

Liverpool og Rafael Benitez forsøkte forrige uke å hente inn Lutons unge keepertalent Dean Brill på prøvespill. Lutons manager Mike Newell satte seg imidlertid på bakbeina og blokkerte en prøveperiode slik Liverpool aldri fikk muligheten til å teste 19-åringen før overgangsvinduet ble lukket i dag. Brill skulle i utgangspunktet møtt på Melwood forrige uke, og dersom spilleren hadde imponert ville det vært høyst aktuelt å hente inn spilleren på en permanent avtale. Spillerens kontrakt med Luton går ut etter denne sesongen. Dermed er det stor sjanse for at Rafael Benitez kommer til å ha Brill under videre oppsyn.

 

Fornøyd med stallen

I et intervju med liverpoolfc.tv sier Rafael Benitez at han er tilfreds med sin tilgjengelige tropp etter at han ikke hentet inn ytterligere forsterkninger før overgangsvinduet ble lukket.

- Jeg er i tillegg veldig fornøyd med at overgangsvinduet et lukket og jeg har tid til å jobbe med spillerne vi har til rådighet, sier Benitez.

 

Pongo skadet?

Florent Sinama-Pongolle var ikke med i troppen mot Bolton søndag. Benitez sier til lfc.tv at spissen skadet seg før kampen, men utdyper ikke hva som skal ha skjedd med unggutten som for øvrig har trukket seg fra Frankrikes U21-landslagstropp denne uka.