Rafa i julestemning

Liverpools manager berømmet sitt lags konsentrasjon mot WBA, og har nå som mål å kutte ned forspranget til topp fire. Neil Mellor og Harry Kewell trolig klare til Southampton.

En glad Rafael Benitez fikk i likhet med Liverpools supportere en forsinket julepresang da de røde cruiset inn til sesongens største seier med 5-0 på The Hawthorns.  Manageren vil imidlertid allerede ha fokus mot neste kamp, som spilles på Anfield tirsdag kveld.  Da vil han kunne utnytte at han i denne kampen startet med Xabi Alonso og Luis Garcia på benken, samt at Neil Mellor og Harry Kewell trolig er klare igjen etter sykdom og lyskestrekk.

 

- Det er glade jul for oss og supporterne, sa Rafa.   - Det var en god kamp for oss.  Vi spilte bra selv om vi ikke alltid greide å holde på ballen.  Etter utvisningen ble det lettere for oss.  Det er en fordel å spille mot ti mann, men det kan også være vanskelig.  Laget holdt imidlertid konsentrasjonen oppe hele tiden.

 

– Det vi imidlertid nå ønsker er å redusere gapet opp til lagene foran oss og jeg håper at dette vil ha gitt oss mye selvtillit.  Vi har mange kamper nå, og hvis vi kan vise den samme innstilling i de to neste kampene på hjemmebane vil vi også få mer poeng.  Det er viktig at vi fokuserer på en kamp av gangen, og vi forventer at Neil Mellor og Harry Kewell blir tilgjengelige mot Southampton.  

 

Ifølge Sky Sports hadde Milan Baros fått kjenning av en strekk i sin hamstring, men det har foreløpig ikke kommet mer opplysninger om dette.