Rafa: - Mellor blir

Rafael Benitez avviser at Neil Mellor skal noe sted, men løfter samtidig en advarende pekefinger. Xabi Alonso glad etter scoring. El-Hadji Diouf uaktuell for LFC.

I går fortalte Neil Mellor hvor gjerne han vil bli i Liverpool, og nå bekrefter Rafael Benitez at han uansett ikke ville la 22-åringen gå noen steder.
- Vi har ikke så alt for mange spisser, og han er en spiller som scoret mål. Det har vært vår holdning hele tiden, selv om jeg vet at det har vært klubber som har snust på Neil Mellor, forsikrer Rafa.
Den spanske manageren er kjent for å gi riktig respons til spillerne sine, og til Mellor slenger han ved et par advarende setninger.
- Han må fortsette å spille og jobbe godt, samt score mål, som han har gjort. Hvis han slutter med det, må vi snakke sammen, understreker Benitez.

Glad Alonso
Xabi Alonsos flotte scoring på søndag (bildet) har druknet litt i omtalen av målet til matchvinner Neil Mellor. Nå forteller den spanske midtbaneeleganten hva han følte da ballen føk i krysset - eller, ja, han forsøker iallfall å fortelle ...
- Det er ikke lett å beskrive, det skjer så fort, sier Alonso.
Han har allerede latt seg sjarmere av entusiasmen til de engelske supporterne på tribunene.
- Stemningen på Anfield er alle tiders. Den kan sammenlignes med stemningen under lokaloppgjør i Spania, sier han.
Som Steven Gerrard tror Alonso at måten Liverpool vant mot Arsenal på, vil være til god hjelp i innsankinga av nødvendig selvtillit.

Diouf ikke til LFC
Ifølge Sky Sports skal Rafael Benitez ha avvist at det er aktuelt å løse El-Hadji Diouf fra lånekontrakten med Bolton. Det vil i klartekst si at den skandaliserte angriperen ikke er ønsket tilbake til Liverpool, til tross for klubbens store skadeproblemer i angrepsrekka.