Rafa tror Steven blir

Liverpools manager tror han får beholde sin kaptein også etter at denne sesongen er slutt. Rafa fornøyd med utgangspunktet før Olympiakos, hvor han får hjelp av Rivaldo. FA-Cup trekning i dag.

Benitez om Gerrard

En skuffet Steven Gerrard la ikke skjul på at han syntes han burde ha fullført 1-1 kampen mot Aston Villa i går, og en del aviser vil sikkert igjen spekulere i om Liverpools kaptein ikke er så fornøyd som han burde være på Anfield.  – Jeg ønsket ikke å bli byttet ut siden jeg behøver kamper for å komme meg helt i form igjen, sa Stevie G i Birmingham.  Rafael Benitez uttaler imidlertid til The People at han har en god følelse angående scouseren som nær hadde latt seg lokke til Chelsea sist sommer:  - Jeg tror ikke det blir vanskelig å holde på Steven, selv om vi ikke skulle vinne noe denne sesongen.  Steven arbeider hardt og trives her.  Han viser stor selvtillit da jeg har snakket med ham, og jeg er sikker på at han helst vil bli siden han er en Liverpool supporter.  Enda mer enn det jeg er.

 

- Fansen vil hjelpe oss

Det er et være eller ikke være for Liverpool når de tar imot Olympiakos på Anfield førstkommende onsdag.  De røde er nødt til å vinne for å avansere til 1/8 finalene fra Gruppe A, og må ha enten 1-0 eller to måls margin til grekerne for å være sikret å gå videre.  Dersom Monaco ikke skulle slå Deportivo i Spania duger seier, uansett resultat.

Benitez sier, før det som helt sikkert vil bli en ny og stor E-Cup kveld på Merseyside, at det er et utgangspunkt han ville ha vært rimelig fornøyd før gruppespillet startet, og han tror at et fullsatt Anfield vil hjelpe hans lag:  - Olympiakos er en meget stor kamp.  Når du spiller i Champions League vet du at alle kampene blir vanskelige, men dette er den mest viktige så langt fordi vi er videre med seier.  Noen vil si at det blir vanskelig å måtte vinne med 1-0 eller to mål, men hvis du hadde fortalt meg før gruppespillet startet at vi behøvde 1-0 hjemme mot Olympiakos i siste kamp ville jeg ha tatt det.

- Jeg bekymrer meg ikke om et mulig baklengsmål.  Hvis de gjør det må vi score tre, ok da får vi prøve det.  Ingenting er umulig i fotball.  Da jeg var ung, og var i Real Madrid, kunne Real vinne hjemmekamper med 4-0 eller 6-2 på hjemmebane.  Når du snakker om atmosfære er den lik på Anfield som den er på Bernabeu.  Med slike fans vil det gjøre vår oppgave lettere.

Den brasilianske legende Rivaldo, som nå spiller for Olympiakos, har for øvrig gjort motivasjonsoppgaven til Rafael Benitez litt lettere, ved å si at det er umulig at de kan greie å tape med to mål mot Liverpool:  - Liverpool kan ikke slå oss med to mål.  Det har ikke skjedde så langt og det kan ikke skje nå.  Dersom vil skulle gå ut p.g.a. denne kampen på Anfield vil det være som et selvmord for oss.

 

3.runde i FA-Cupen trekkes

FA-Cupens 3.runde, hvor Liverpool og de andre lagene i Premier League kommer med, trekkes i dag ca kl 17.00.  Vi legger ut hvem som blir Liverpools motstander 8. eller 9.januar umiddelbart her på liverpool.no.