Ryktekarusellen fortsetter

Ricardo, Davids, Smicer og Lee i nyhetene. Ny avtale for Michael Owen, og bikkja hans! Alan Kennedy tror Milan Baros må trekke det korteste strået.

Keeper stiller seg til disposisjon

Gjennom sin advokat har Ricardo Pereira, keeper for Sporting Lisboa og det portugiske landslaget. uttalt at han ”ville slå til dersom det kom en mulighet til å spille i Premier League, og da spesielt med Liverpool”.  Etter det vi forstår er imidlertid keeperplassen langt fra å være øverst på ønskelisten til Rafael Benitez.

Edgar Davids er en av de spillerne som er blitt linket til Anfield de siste dagene, etter at den 31-årige midtbanespilleren hadde et sterkt låneopphold hos Barcelona i siste halvdel av forrige sesong.  Nederlenderen er nå fri agent, og både Barcelona, Tottenham og Liverpool var nevnt som mulige kandidater for en ny arbeidsgiver.  Nå skal imidlertid Chelsea ha kommet på banen, og er favoritter til å sikre seg energibunten.

Vladimir Smicer har tidligere uttalt at han håper å få en mulighet av Rafa Benitez når han kommer tilbake fra en velfortjent ferie 19.juli.  Tsjekkeren har et år igjen av sin kontrakt med LFC, og 31-åringen har vært mye plaget av skader under sin tid på Merseyside.  Et brukbart tilbud kan derfor friste Liverpool til å ville selge.  Ifølge pressen skal Fulham være interessert i å knytte til seg den sympatiske Vladi.

Sammy Lee skal være kandidat til ny U21 trener for England, etter David Platt.  Sammy har i flere år vært knyttet til trenerstaben hos England.  Scouseren er samtidig forventet å ikke bare få fornyet tillit av Benitez, men kan også være aktuell for en forfremmelse når spanjolen fullfører sin nye trenerkabal i klubben.  Det vil derfor neppe være aktuelt for Lee å ta noe heltidsengasjement for England.

 

Fine klær for Michael og Bomber

Michael Owen har skrevet under en avtale med Burton som vil gi ham £50.000.  Angriperen vil ha sin egen kolleksjon i kjeden av klesbutikker, og som vil bli kalt ”TEN” etter Michaels trøyenummer.  Det noe spesielle med avtalen er at ”Bomber”, den lille Staffordshire bull terrieren som er kjæledegge hjemme hos familien Owen, også skal være med på reklameplakatene.

 

Barney går for Cissé og Owen

Liverpools tidligere venstreback og mannen som avgjorde to E-Cup finaler, Alan Kennedy, tror at toppscoreren i EM må finne seg i en benkplass når han er tilbake fra ferie igjen.  Kennedy tror nemlig at det blir Djibril Cissé og Michael Owen som kommer til å danne spissparet når 2004/05 sesongen sparkes i gang:  ”Cissé er en klassespiller.  Hvis du betaler £14M for en angriper vil han være på ditt lag når sesongen starter.  Men prisen er ikke alt, Cissé har mye talent og vil sammen med Owen danne et av de hurtigste angrepsparene i ligaen.  Jeg ser med spenning til å se dem sammen, og det er jeg sikker på at den øvrige fansen også gjør.  Forhåpentligvis kan de bringe tilbake de gode tidene med Toshack, Keegan, Dalglish, Rushie og Fowler.”

”Milan Baros vil bli veldig skuffet.  Hvem ville ikke bli det etter de fantastiske målene han har scoret under EM?  Hans drøm i Portugal vil imidlertid bli til et mareritt på Anfield, når han må ta til takke med reservebenken.

Dette er for øvrig en situasjon som Alan Kennedy kjenner til, siden han etter å ha blitt matchvinner mot Real Madrid i 1981 ble vraket ved neste sesongstart til fordel for nyinnkjøpte Mark Lawrenson.