Skaderammet Charlton

Charlton kan mangle fem spillere fra seieren mot Liverpool i høst. Gérard Houllier: - Vi kan vinne resten av kampene. Ny scoring av Djibril Cissé. Rykter fra søndagsavisene.

Svekket midtforsvar for Charlton

Charlton håper i det lengste at Chris Perry blir friskmeldt til morgendagens kamp mot Liverpool på Anfield, men en skadet tå satte midtstopperen utenfor da Londonerne spilte 1-1 mot Portsmouth.  Hvis Perry ikke blir spilleklar betyr det at gjestene vil mangle fem mann fra det laget som slo de helrøde med 3-2 i høst.  Tremålscorer Kevin Lisbie er skadet, i likhet med midtstopper Mark Fish, midtbanespiller Graham Stuert, og da eventuelt Chris Perry.  I tillegg er Scott Parker blitt solgt til Chelsea.  Forsvareren Radostin Kishishev er trolig også uaktuell med en strekk, mens enda en midtstopper i Richard Rufus er langtidskadet.  Det positive for Charlton er at den svære islendingen Hermann Hreidarsson er tilbake i spill.

Uavgjort mot Portsmouth betyr at Charlton er nede på 11.plass på tabellen, og selv om laget har en kamp til gode på flere av sine konkurrenter innrømmer at manager Alan Curbishley at kun seier er godt nok på Anfield dersom drømmen om spill i Europa skal leve videre:  - Vi må vinne mot Liverpool ellers vil de få et forsprang på åtte poeng.  Det vil bli et for stort gap å fylle.  Det er frustrerende for alle rundt The Valley.  De har sett oss falle av tidligere også, men aldri fra en fjerdeplass.  Vi er likevel nødt til å være realistiske med alle de skadene vi har fått, noe som gjør at vi må forandre på laget hele tiden.  Du behøver kamp om plassene for å sette spillere under press.

 

Viktig kamp mot Charlton

Liverpool har et halvt dusin kamper igjen på å sikre seg den mye omtalte 4.plassen i Premier League.  Det som er sikkert er at dersom de røde vinner alle sine gjenstående kamper som vil de også spille kvalifisering til Champions League til sommeren, noe manager Gérard Houllier mener de har kapasitet til:  - Som jeg har sagt de siste ukene, hver av våre gjenstående kamper er som en cupfinale og de må bli spilt med energi, bevegelse og flyt.  Det kan være at vi får et eller to tilbakeslag fra nå av og til sesongen er ferdig, men samtidig er det ingen grunn til at vi heller ikke skal kunne ta maksimum med poeng.

- Jeg liker Alan Curbishley som manager.  Han gjør en god jobb og har en god sesong.  Hvert år kommer det fram et lag som overrasker alle, og kjemper i toppen.  Det var Ipswich for noen sesonger siden, nå er det Charlton.  Det har hatt litt flaks til tider denne sesongen, men de skal ha honnør for at de har fått maksimalt ut av sitt lag.  De er selvsagt også en kandidat til fjerdeplassen, slik at det er viktig at vi beseirer dem.

 

Cissé med 21 ligamål

Djibril Cisse scoret kampens første mål da Auxerre i går slo Metz med 2-1.  Angriperen står nå bokført med 21 ligamål, som er tre foran Didier Drogba fra Marseille.  Alou Diarra spilte hele kampen da Nantes hindret Bastia fra å ta en sterk borteseier ved å utligne til 1-1 i siste minutt.

 

Tabloidene: - Houllier blir uansett

Ifølge de ikke særlig pålitelige søndagsavisene Sunday People og Sunday Mail har Gérard Houllier en fremtid som manager på Anfield, uansett hvilken ligaplassering Liverpool ender opp med i 2003/04.  People hevder at ”styret har de siste par ukene forsikret Houllier at han har deres langvarige støtte”.  Avisen hevder også at utover kjøpet av Djibril Cissé vil manageren være nødt til å skaffe penger gjennom å selge spillere dersom han har tenkt å forsterke spillerstallen ytterligere.  Ifølge Sunday People skal Middlesbrough ha lagt inn et formelt bud på Emile Heskey på £4.7M.