Skaff deg en kul cap!

Forberedelsene til neste sesong starter nå! Alle innmeldinger denne uken mottar en super cap - spesiallaget for Supporterklubben.

Kampanjeuke 21 – 27. juni:

 

SKAFF DEG EN KUL CAP

 

En lang sesong er avsluttet og sommeren er her. Forberedelsene til nesten sesong starter imidlertid nå! Medlemskap og tilbehør er et must når ”nye” Liverpool er i ferd med å ta form og ny slag skal utkjempes på banen. I uke 26 belønner vi derfor alle nye medlemmer med en eksklusiv cap – laget kun for Supporterklubben. Les mer om betingelsene.

 

Kristine Lervik Hansen (t.v) og Karoline Heggdal viser stolt frem sine nye hodeplagg. Medlemskortet er også på plass. Alt er med andre ord i sin skjønneste orden.

 

 

 

For å skaffe deg den samme capsen må du gjøre følgende:

 

I løpet av uke 26 (21.6 – 27.6) gir vi bort en cap til alle nye medlemmer eller tidligere medlemmer som velger å melde seg inn igjen. Hvis du melder inn en annen person enn deg selv, kan du bestemme om du vil beholde capsen eller om nytt medlem skal motta den. Dette må du anmerke på kommentarfeltet. Står det ikke noe, går premien til nytt medlem.

 

Eneste krav er at medlemskapet bestilles og betales på vår betalingsterminal på nettet innenfor oppgitt tidsrom, og at det gjelder fullt medlemskap!

Dette er oppskriften
1. Gå til www.liverpool.no og velg ”Innmelding”.

2. Skriv inn navn og adresse på nytt medlem og benytt valget for kortbetaling (giro innbetalinger godtas ikke).

3. Sett inn navn og adresse den som skal motta capsen på kommentarfeltet. Hvis ikke går den automatisk til nytt medlem.

4. Vi understreker at kun kortinnbetalinger godtas og at innmelding gjelder for fullt medlemskap.