Steven Gerrard tilbake i treningstøyet

Både Steven Gerrard og Antonio Nunez var i dag tilbake på treningsfeltet etter skadefravær. Warnock opplevde samme skade som Cissé for fem år siden. Cheyrou angrer på utlånsavtale.

Endelig en god nyhet på skadefronten; Steven Gerrard og Antonio Nunez kunne for første gang på lenge trekke i treningstøyet og starte løpetrening. Den tidligere Real Madrid-spilleren har vært skadet siden hans første trening i august, men Stevie G måtte gå av banen i 2-1 nederlaget mot United i september med et brudd i mellombeinet i foten. Det er en skade i det venstre kneet som har plaget Nunez de siste 2,5 månedene. Nå ser det altså ut som kaptein Steven Gerrard holder timeplanen og kan være aktuell for førstelaget om 2-3 uker. Spennende blir det også å se hva Nunez kan prestere på høyrekanten. Begge regnes med å være i full trening om ti dager.

 

Warnock opplevde samme skade som Cissé

En av Liverpools spillere som har hatt sin ”fair share” med brudd og skader opp gjennom karrieren er ungutten Stephen Warnock. For fem år siden opplevde han nøyaktig samme type skade som Djibril Cissé pådro seg lørdag. – Jeg har snakket med vårt medisinske personell, og de bekrefter at det er samme type skade jeg slet med for fem år siden, sier Warnock i dag. Det var faktisk 22-åringens andre beinbrudd på et år da han var bare 17 år gammel, og mange trodde karrieren hans var over. – Det tok mellom 10-12 måneder før jeg var tilbake etter smellen, innrømmer Stephen. Han legger til: - Slike skader krever mye rent psykisk. Det eneste du kan gjøre er å være positivt fokusert og ikke la skaden knekke deg. Jeg var fast innstilt på å komme tilbake på høyt nivå, og det er jeg også sikker på Djibril Cissé er.

 

Cheyrou angrer på fransk utlån

Bruno Cheyrou er på kant med treneren i Marseille og angrer nå på at han lot seg lokke bort fra Anfield. Den høyt betalte franskmannen ble opprinnelig lovet en sentral plass da avtalen ble undertegnet. Slik har det ikke gått, og Bruno innrømmer ovenfor L’Equipe at han sliter med motivasjonen på Stade Velodrome. – Jeg verken forstår eller aksepterer trenerens forklaringer. Akkurat nå angrer jeg på valget jeg tok. Jeg skulle i stedet blitt på Anfield og begynt med blanke ark under Benitez. Hvis situasjonen min ikke endrer seg før transfervinduet åpnes igjen, må jeg forsøke å finne ny klubb.

 

Partridge tilbake for reservene

Kantspilleren Richie Partride er tilbake fra skade og spiller fra start i kveldens reservelagskamp mot Aston Villa. På Racecourse Ground vil han også få selskap av Zak Whitbread, Neil Mellor og Darren Potter. Paul Harrison fortsetter ikke uventet i mål til fordel for Patrice Luzi.


Laget mot Aston Villa 
Paul Harrison
David Mannix
Danny Smith
David Raven
Zak Whitbread
Darren Potter
Richie Partridge
John Welsh
Neil Mellor
Robbie Foy
Mark Smyth
 
Reserver 
Karl Noon
Patrice Luzi
Calum Woods
Adam Hammill
Paul Barrett