Stevie G ute mot Portsmouth?

Fødsel kan gjøre at Liverpools kaptein mister landskamp, og kanskje også søndagens kamp mot Portsmouth. Hugh McAuley ser fram til kamp om ligatittelen. Neil Mellor holdes så lenge West Ham er med i FA-Cupen.

Gerrard blir snart far

Kjæresten til Steven Gerrard skal snart føde parets første barn, og scouseren sier til Liverpool Echo i dag at han vil be Sven Göran Eriksson om å ikke ta ham med i troppen til privatlandskampen mot Portugal neste uke.  Stevie G sier at det kan også bli aktuelt for ham å droppe Liverpools kamp i FA-Cupen mot Portsmouth på søndag, men at han egentlig ikke tror at det blir tilfellet.

 

Reservene avanserer

Liverpools reservelag vant i går med 3-2 mot ligaleder Aston Villa, og det gjør at Hugh McAuleys elever nå har vunnet syv og spilt tre uavgjorte kamper på de siste ti i ligaen.  Fortsatt leder Villa med ti poeng, men de røde har en hengekamp og McAuley vil ikke se bort i fra muligheten at man kan greie å hente inn forspranget:  - Vi har kuttet ned på forspranget til Villa nå.  Vi har en kamp til gode, og hvis vi vinner den hvem vet hva som vil skje.

Hughie var godt fornøyd med seieren, og berømmet spesielt Milan Baros og John Welsh:  - Jeg syntes det var en glimrende fotballkamp, og det var veldig godt å se Milan Baros score i sin andre kamp tilbake etter skade.  John Welsh spilte også meget bra på den sentrale midtbanen, og det er slik Welshie er.  Du vet hva du vil få en meget god prestasjon fra ham i kamp etter kamp.

 

Mellor kommer tilbake til uke?

Det har vært mye fram og tilbake angående Neil Mellor og muligheten for at den unge spissen kan komme tilbake fra West Ham.  21-åringen er lånt ut til The Hammers ut sesongen, men han har ikke fått mye tillit av manager Alan Pardew og vil eller spille reservelagsfotball i Liverpool enn i London.  West Ham har imidlertid spillere som er frahindret fra å spille i FA-Cupen og Pardew sier at Neil vil være på Upton Park så lenge hans mannskap henger med i den turneringen:  - Han har fått begrenset med sjanser, og han har vært skadet, men det kan være at han får spille mot Fulham til helgen.  Så lenge vi er med i FA-Cupen er det best at han blir her.  Han er litt frustrert, og jeg ønsker ikke å være unfair.  Jeg har snakket med Gérard Houllier om ham.  Kanskje vil situasjonen forandre seg dersom vi blir slått ut av cupen, og at det vil være bedre for ham å gå tilbake til Liverpool da siden vi nå har en rekke angripere.