Stevie vil bli på Anfield karrieren ut

Steven Gerrard sier i et intervju med franske L’Equipe at han gjerne blir i Liverpool til han er ferdig som fotballspiller. Kewell tatt ut for Australia. Israeler linket til sommer-overgang.

Før kveldens møte med Marseille har kaptein Steven Gerrard latt seg intervju av det franske fotballbladet L’Equipe. Her uttaler Stevie at han trives svært godt i klubben og gjerne blir på Anfield karrieren ut.

- Alt er fantastisk på Anfield. Klubben, fansen og atmosfæren er akkurat slik jeg liker det. Jeg spiller gjerne for Liverpool ut karrieren min. Det er kort og godt ingen grunn for meg å gå til en annen klubb så lenge mine tjenester fortsatt er ønsket.

 

Naturligvis blir han også spurt om forholdet til Houllier. Gerrard sier omfavnelsen av manageren etter scoringen mot Levski Sofia kom helt spontant, og ikke var planlagt. Han legger til:

- Jeg skylder ham mye. Takket være ham har jeg vunnet seks trofeer med Liverpool. Dersom han forlater klubben vil det helt klart prege meg. Han har min fulle og hele støtte, og han vet det.

 

Kewell innkalt – ny spiller linket

Harry Kewell er ikke et overraskende valg til Australias vennskapskamp mot Sør-Afrika 30. mars. Heldigvis for både klubb og spiller skal kampen spilles på Loftus Road i London. På landslagssamlingen er det ventet at Kewell kommer til å ha samtaler med fotballforbundet om videre spill på landslaget. Harry har tidligere signalisert at han fortsatt ønsker å spille med flagget på brystet, men har også slitt med en vond ankel de siste månedene. Det medførte blant annet til at han måtte trekke seg fra en kamp i Sør-Amerika nylig.
Liverpool skal ha hatt spioner for å følge Israels Yossi Benayoun i spansk fotball den siste tiden. I følge avisrapporter i spillerens hjemland var Liverpool representert da Racing Santander nylig spilte 1-1 mot Real Madrid. Benayoun scoret i kampen. Spilleren betegnes som en offensiv midtbanespiller med god fart, og som er vanskelig å markere ut. Han har spilt for Santander siden i fjor sommer.