Stoler på de tre store

Stolt Gérard Houllier stoler på at de hans tre ledere skal sørger for Uefa-cupavansement. - Steven Gerrard er den fullkomne fotballspiller, ifølge Sven Göran Eriksson. Tålmodighet er en dyd i morgen.

Foran morgendagens møte med Marseille sier Gérard Houllier at han vil være stolt av å lede Liverpool i sitt hjemland. Han har stor respekt for hjemmelaget, men stoler på at hans tre lederskikkelser, Michael Owen, Steven Gerrard og Sami Hyypiä, skal sørge for seier.

- I de siste kampene har alle tre scoret. Jeg vet jeg kan stole på at de tre, sammen med de øvrige spillerne, vil levere nå når det virkelig gjelder, sier manageren.

Steven Gerrard er, som kjent, Liverpools kaptein, mens Sami Hyypiä bar bindet før det. Michael Owen er på sin side Englands visekaptein, etter David Beckham.

 

- Den fullkomne fotballspiller

Det siste er det landslagssjef Sven Göran Eriksson som har bestemt. Den samme svensken skamroser i dag Steven Gerrard for hans allsidighet.

- Steven mangler ingenting som fotballspiller. Han forsvarer godt, er aggressiv og taklingsferdigheten hans er berømt. Så han er ikke lett å spille mot. I tillegg er han god med ballen. Pasninger, skudd og løp er fantastiske. Du finner ikke en lignende spiller i England, kanskje ikke i verden, skryter «Svennis».

 

Tålmodighet er en dyd

I går gikk Gérard Houllier ut og sa at Liverpool ikke trengte å score et tidlig mål, men i stedet må være tålmodige. Nå stresser Marseilles manager det samme.

- Motlaget vårt er et veldig godt organisert lag, så vi kan ikke storme i angrep. Vi må være konsentrerte og tålmodige, slik unngår vi å rote det til for oss selv, understreker Jose Anigo.

Han har ellers fått med seg det mange Liverpool-fans bruker for å benytte nervene foran morgendagens kamp:

- Liverpool er et bedre bortelag enn hjemmelag i Europa.