Svennis gir Owen ny tillit

Owen, som tror han har mistet noe av hurtigheten, spiller mot Sveits. St. Michael en nettkjenning unna topp 10 i England. Bilde av ny bortedrakt. Premier League kun på Canal+ i Norge, men også på Kanal 5 i Danmark.

England og Sveits møtes i Coimbra kl. 18.00. På midtbanen er Steven Gerrard sikker i startelleveren for England. Jamie Carragher tar nok en plass på benken igjen. Om Stephane Henchoz spiller fra start for Sveits er mer usikkert, men gjør midtstopperen det så kan vi se frem til en ren Liverpool-duell i kampen – Owen vs. Henchoz.

 

Michael Owen hadde en svak kamp mot Frankrike, og ble byttet ut 25 minutter før slutt. Landslagssjef Sven-Gøran Eriksson ser imidlertid ingen grunn til å sette ut Liverpool-spilleren.

- Jeg kommer ikke til å vrake ham. Jeg er ikke bekymret for Michael Owen. Han er en stor spiller. Jeg er ganske sikker på at han kommer til å spille bedre mot Sveits enn på søndag. Han jobber hardt og ser glad og skarp ut. Jeg har tillit til ham. Jeg tror han kommer til å score mange mål for England i årene som kommer.

 

Klubbkamerat og landslagskollega Jamie Carragher tror Owen takler presset.

- Dette er en mulighet for Owen til å bevise ting. Han har ikke vært så mye i søkelyset denne sesongen. Men han er en spiller for store kamper. Han ser alltid ut til å gjøre det bra ved store anledninger. Han liker presset det er å spille for England.

 

Owen snart på topp 10

Michael Owen står bokført med 25 mål for England og med ny nettkjenning i dag vil han slå seg inn på listen sammen med de ti mestscorende på det engelske landslaget gjennom tidene.

1 Bobby Charlton 49 mål

2 Gary Lineker 48

3 Jimmy Greaves 44

4 Tom Finney 30

4 Nat Lofthouse 30

4 Alan Shearer 30

7 Vivian Woodward 29

8 Steve Bloomer 28

9 David Platt 27

10 Bryan Robson 26

 

Noe av hurtigheten borte?

St. Michael tror imidlertid at han ikke lenger innehar den samme hurtigheten som i tenårene.

- Jeg er like rask som for to eller tre år siden, men i forhold til da jeg var 18, er jeg usikker. Jeg har utviklet andre ting.

 

Bilde av ny bortedrakt

liverpoolfc.tv kan man nå se bilder av hele bortedrakten LFC skal benytte neste sesong.

 

Premier League kun på Canal+ i Norge

Tidligere i år sikret Canal+ seg rettighetene til å vise alle Premier League-kampene de neste tre sesongene. I Danmark har kanalen nå solgt en kamp i uken til TVNorges søsterkanal Kanal 5, tidligere TVDanmark1. Daglig leder i Canal+ Norge, Bente Klemetsdal, uttaler til Kampanje at noe lignende ikke er aktuelt i Norge.

- Det er i det danske markedet Premier League-produktet vårt står svakest. Derfor har vi inngått en samarbeidsavtale med Kanal 5 for å øke interessen for engelsk fotball i Danmark. Det er ikke aktuelt i Norge. Vi har hatt en god utvikling på Premier League her i landet og det er ikke noe poeng å forandre på noe som allerede går godt. Det er kun i Danmark dette gjelder, forteller Klemetsdal.