Tottenham-Liverpool på C+

I en pressemelding fra Canal+ bekreftes det at de sender Tottenham-Liverpool direkte i ligaåpningen. Kanalen skal foreløpig sende 11 av Liverpools 20 ligakamper før nyttår.

Den aller første ligakampen i Premier League denne sesongen spilles på White Hart Lane og har avspark klokken 13.45. Liverpool står som kjent på motsatt side av banen på Tottenhams hjemmebane. Vi får dermed mulighet til å se Djibril Cissé og vår nye manager Rafael Benitez i aksjon for første gang i sesongens aller første ligakamp.

Som vi tidligere har nevnt skal rettighetsinnehaverne til Premier League-kampene i Norge, Canal+, sende flere kamper enn noen gang tidligere kommende sesong. I dag la de frem en foreløpig sendeplan hvor det fremgår at vi på lørdager får inntil fire kamper direkte, to kamper søndag og en mandag.

 

Alle Liverpools 11 TV-kamper før nyttår sendes direkte. Det betyr at kanalen allerede bekrefter at de sender 11 av våre 20 første ligakamper 2004/05. Og da er ikke lørdagskamper klokken 16.00 plukket ut enda. Disse vil først bekreftes 1-3 uker før kampdag. I tillegg vil flere kamper fra hovedrunden lørdag sendes i opptak senere på lørdag kveld eventuelt søndag morgen. Kampene vil bli sendt på Canal+ og Canal+ Sport.

 

Klikk på pressmeldingen under for å lese hele innholdet.