Tror Michael Owen blir

Gérard Houllier føler seg sikker på at Michael Owen skriver under en ny kontrakt, og sier for øvrig at det ikke er vonde følelser mellom motstanderne i dagens kamp. John Aldridge kritiserer Bolton.

- Uansett hva Michael velger, så vil jeg respektere det. Men jeg tror at han kommer til å signere for Liverpool før sesongen er omme, sier Gérard Houllier om det mange Liverpool-supportere lurer på: vil stjernespissen skrive under på en forlenget kontrakt?

 

- Ingen vonde følelser

En sein test vil avgjøre om Owen kan spille mot Blackburn i dag, og etter Newcastles seier lørdag, er Liverpool ekstra avhengige av tre poeng. Som vi registrerte i går, er bortelagets manager, Graeme Souness, spesielt motivert for denne kampen. Gérard Houllier, på sin side, avviser at dette er gjensidig, til tross for at Liverpool forlot Ewood Park med to alvorlig skadde spillere (beinbrudd på Milan Baros og Jamie Carragher) sist lagene møttes. I etterkant oppstod det en slags ordkrig.

- Jeg har lagt dette bak meg for lenge siden, forsikrer Houllier.

I stedet vil han rette fokus mot at kampen ikke trenger å bli så enkel som mange tror.

- Blackburn kjemper for sitt liv i ligaen, og det gjør dem til svært skumle motstandere, advarer manageren.

Kampen starter klokka 16:00 og kan følges her på liverpool.no. Hvis du skal på påskefjellet eller av annen grunn ikke har tilgang til internett, kan du bestille varsling via sms ved å sende meldinga VARSLE LFCLIVE til nummeret 1984.

 

Kritikk mot Bolton

Den gamle Liverpool-spissen John Aldridge retter flengende kritikk mot Bolton Wanderers for behandlingen av Jon Otsemobor. Backen gikk til Reebook Stadium i håp om å sikre seg erfaring med spill i Premier League, men har i stedet fått slite den relativt nye benken. Fredag returnerte han til Merseyside og Melwood.

- Jon har all mulig grunn til å være irritert. Sam Allardyce har ikke gjort som han har lovet, og dette er ikke måten å behandle en ung og talentfull spiller, som er høyt verdsatt i Liverpool, refser «Aldo».