Turopplegget er klart

Les mer om SABRAS turopplegg sesongen for 2004/05. De mest attraktive turene går alltid først - ta kontakt for mer info dersom du vurderer å reise til Liverpool!

 

Fellesturen – vårt flaggskip!

Sabra Sportsreiser og Supporterklubbens fellesturer til Liverpool har i alle år dannet grunnlaget for de produktene vi selger til Liverpool. Også i år skal vi ha turer til alle hjemmekampene. På disse turene er alt inkludert, fly, hotell, transport, reiselederservice og billetter samt lunsj/omvisning. Nedenfor kan du se hva som er innholdet på disse turene. Har du aldri vært i Liverpool før, eller vil reise sammen med andre supportere, er dette den perfekte måten å gjøre det på. Du trenger bare ringe oss å melde deg på, så gjør vi resten.

 

Pris:     fra 6.250.- per person.

 

Turen inkluderer: Fly Oslo – Manchester – Oslo, flyskatter (ca. 500.-), 3 netter i dobbeltrom på Thistle Hotell Liverpool med engelsk frokost, transport og reiseleder.

 

Barnerabatt:

Alle til og med fylte 15 år har 550.- i rabatt på turen når de reiser med en foresatt.

 

I tillegg kommer:          Kampbillett:                  420.-

                                   Lunsj/omvisning:           450.-

                                   Enkeltroms tillegg:         590.- per person per døgn.

 

Fly:

Vi jobber med flytider hele tiden for å bekrefte disse så fort som mulig. Ved påmelding vil flytider bli bekreftet på utsendt bekreftelse, senest ca. 5-6 uker før avreise.

 

Hotell:

Thistle Hotel Liverpool (4*). Vårt hovedhotell. Alle som reiser på fellestur blir prioritert for innkvartering på Thistle. Hotellet ligger 5 minutters gange fra midt i sentrum, bra skjermet for trafikk og med alle de fasiliteter man ønsker seg av et topp hotell. Hotellet har bar/restaurant og fine nyoppussede rom (våren 2004).

 

Transport:

På alle fellesturer er transport inkludert i prisen, hvis ikke annet er opplyst fra Sabra Sportsreiser. Vi har transport ved ankomst England til hotellet. Kampdagen er det transport til Anfield, og det er også transport tilbake til flyplassen.

 

Reiseleder:

Sabra Sportsreiser og Liverpool Supporters’ Club stiller med kvalifiserte reiseledere på turen. Av våre representanter blir du geleidet trygt igjennom turen, og all informasjon du trenger vil bli overbrakt på en skikkelig måte. I det spesifiserte turprogrammet som blir sendt ut før hver tur er det oppgitt ”Trefftider”. På det oppgitte tidspunktet er reiselederen tilgjengelig for spørsmål, eller for en sosial prat.

 

Kampbilletter:

Vi disponerer bra med billetter til hver hjemmekamp. Ved påmelding kan du få informasjon om hva slags type billetter vi har til disposisjon. Vi tar gjerne imot en forespørsel på hvor du vil sitte, men garanterer ikke at ønsket blir oppfylt. Dette fordi Liverpool FC i England sjelden bekrefter hvor på banen vi får billetter før kort tid før kampdatoen. Vi gjør oppmerksom på at vi alltid streber etter å skaffe de beste setene.

 

Lunsj/omvisning:

Dette arrangementet er også forbeholdt de som er på fellestur. På dette arrangementet får du se Anfield fra en litt annen side enn du er vant til: garderober, spillertunnelen m/This Is Anfield-skiltet, indre bane, samt høre alle facts om stadion fra en LFC-guide. På lunsjen spiser vi litt enkel mat, og vi gjør alltid vårt ytterste for at en Liverpool personlighet er med oss for å gjøre dagen litt spesiell.

 

NYHET! Liverpool Express – noe for alle!

Sabra Sportsreiser har i flere år hatt mange ulike produkter til salgs for dere som vil til Liverpool i tillegg til gruppeturene. Vi har nå, for å synliggjøre disse individuelle produktene enda bedre, laget et nytt konsept vi kaller ”LIVERPOOL EXPRESS”. Vårt utgangspunkt er enkelt; vi ønsker at flest mulig skal få anledning til å reise til Liverpool, og åpner derfor for produkter i flere priskategorier.

 

Produktene er basert på at man reiser på egenhånd, og vi har tatt vekk alle fordyrende ledd (transport, reiselederservice etc.). Nedenfor vil dere se hovedtrekkene i dette opplegget, og det skulle ikke være noen tvil om at det her er produkter for enhver lommebok, og produkter for de av dere som ikke kan være lenge borte fra familie, jobb eller andre forpliktelser. Det skulle derfor nå ikke være noe grunn til ikke å ta turen til Liverpool dennes sesongen. Vær imidlertid obs på at ikke alle kategoriene vil være tilgjengelig på alle kamper!

  

Fly + billett:                                       fra 2.690.- per person.

I denne pakka finner vi billigste flysete som passer og bekrefter i tillegg fotballbilletten. Flyskattene er inkludert. Flyselskapenes regler for betaling og utstedelse av flybilletten gjelder.

 

2 netter hotell + billett:                     fra 2.250.- per person.

I denne pakka finner vi et passende overnattingssted, samt at vi bekrefter fotballbilletten.

 

Fly, 2 netter hotell + billett: fra 3.990.- per person.

I dette alternative booker vi fly, hotell og fotballbillett. Flyskattene er inkludert i prisen. Flyselskapenes regler for betaling og utstedelse av flybilletten gjelder.

 

Bortekamper/cupkamper og Champions League

Vi har, i tillegg til hjemmekampene i Premier League, også turer til Liverpools kamper på bortebane, i Liga- og FA cupen samt til Champions League kampene.  Disse matchene tar vi henvendelser på, og lager skreddersydde individuelle opplegg rundt. Lesten fra ”Liverpool Express” brukes også her, slik at vi finner de billigste alternativene vi kan på bestillingstidspunktet. Kontakt oss derfor med dine forespørsler! 

 

Firmaturer / VIP turer

Sabra Sportsreiser arrangerer også turer for dere som ønsker litt ekstra. Vi legger opp turer som tar seg av alle detaljer, fra flybilletter til middager og møterom. Tenker dere på en tur med de ansatte, med kunder eller med noen i bedriften som har fortjent en påskjønnelse, da er Liverpool destinasjonen. Vi har VIP billetter på kampen og bruker det nye 5* Radisson SAS hotellet på våre prominente kunder. Ta kontakt med oss for detaljer på hva vi kan ordne.

Husk at når du reiser med Supporterklubbens samarbeidspartner vil du være garantert å få pengene eller tilbudt ny tur dersom kamper blir flyttet eller avlyst!

For bestilling og mer info om turprogrammet ontakt SABRA SPORTSREISER på tlf 24 14 94 46/50 eller per e-mail: [email protected]