Verdig markering av Hillsborough-ulykken

I tillegg til den sedvanlige minnegudstjenesten, ble det i dag arrangert en prosesjon i Anfield-området for å minnes supporterne som døde på Hillsborough. Transferrykter. Cupfinale på Anfield neste helg! Billettsalget til United-kampen starter i morgen.

Hundrevis av mennesker tok i dag del i en prosesjon til minne om de som døde på Hillsborough, i anledning markeringen av 15-årsdagen for den forferdelige tragedien. Medlemmer av Hillsborough Justice Campaign, iført røde roser, marsjerte fra sitt hovedkvarter i Walton Breck Road og opp til den evige flammen som minner offrene ved Shankly Gates. Der ble det foretatt kransenedleggelse.

- Folk har kommet fra hele landet for å være her, og det er virkelig fint at så mange på denne måten ønsker å vise sin respekt for de som døde på Hillsborough, uttalte en talskvinne for Hillsborough Justice Campaign til Liverpool Echo.

Etter prosesjonen og kransenedleggelsen sluttet medlemmene av Hillsborough Justice Campaign seg til de andre sørgende i den årlige minnegudstjenesten på Anfield. Her ble det som vanlig avholdt et minutts stillhet kl. 16.06. Et lys ble også tent for hvert av de 96 offrene, samtidig som navnene på alle som døde ble lest opp. Det hele ble avsluttet med You’ll Never Walk Alone.

Obodo og Benayoun

I ryktespaltene blir Liverpool i dag satt i forbindelse med Perugias midtbanespiller Christian Obodo. Lazio og Fulham skal også være ute etter spilleren, ifølge italienske medier. Det er forventet at spilleren vil bli innvilget en transfer dersom Perugia rykker ned, noe som virker sannsynlig.

Liverpool blir også igjen satt i forbindelse med israeleren Yossi Benayoun, som kan forlate spanske Racing Santander 30.juni. Israeleren har hatt en bra sesong i La Liga, og enkelte nettsteder siterer i dag spillerens agent på at Liverpool med sikkerhet er interessert i spilleren.

Cupfinale på Anfield

Dagen etter Manchester United – Liverpool er det duket for cupfinale på Anfield! Søndag 25.april spilles nemlig finalen i FA Sunday Cup foran The Kop. Representanter fra de to finalelagene, UK Floring fra Bristol og Nicosia fra Liverpool, fikk visstnok en omvisning på stadion i går. Liverpool-laget Nicosia vant for øvrig turneringen i 1991, mens motstanderen fra Bristol nådde finalen i sin debutsesong i Englands mest prestisjefylte søndagsfotball-turnering. Begge lags supportere vil for øvrig sitte på en og samme tribune under finalen, da samtlige tilskuere vil bli plassert på The Kop!

Billetter til Old Trafford

Liverpool har mottatt 3000 billetter til møtet med Manchester United på Old Trafford neste helg. Disse blir solgt til sesongkortinnehavere som var på minst tre bortekamper i fjorårs-sesongen. Salget starter i morgen tidlig.