Vil kjempe for plassen sin

Neil Mellor skjønner at spisstallen vil bli styrket i januar, men nekter å gi opp for det. Rick Parry om betydningen av Mesterligaen. Ny sjanse for gammel helt.

Overgangsvinduet åpner i januar, og for Liverpools del synes det klart at ny(e) spiller(e) vil bli kjøpt. En spiss står øverst på ønskelista, noe som kan få konsekvenser for blant andre Neil Mellor. Til tross for at han har jobbet godt og scoret fire mål på de ni siste kampene, stilles det fortsatt spørsmålstegn ved om han holder mål.
- Alle forventer at det vil bli kjøpt en spiss over nyttår, innrømmer unggutten.
- Hvis så skjer vet jeg hva det kan bety for meg. Jeg har ikke verdens flotteste spillestil, men det ser ut til å være ganske effektivt, legger Mellor til om sin egen innsats på banen.
20-åringen har to og et halvt år igjen av kontrakten. Selv om det skulle kom inn en ny konkurrent i form av en superspiss, vil han fortsette å kjempe for en plass, slår "Boy Mellor" fast.
- Jeg lærer hele tiden, og jeg ønsker stadig å bli bedre. Jeg har ikke gitt opp håpet. Jeg har sterk støtte, ikke bare fra familien, men også fra kolleger som Steven Gerrard og Jamie Carragher. Mitt ønske er å bli på Anfield, avslutter Neil Mellor.

Vil vinne Mesterligaen
Til tross for gårsdagens nedtur har styreformann Rick Parry på ingen måte glemt onsdagens gedigne opptur. Nå snakker han ut om hva seieren mot Olympiakos har å bety for klubben.
- Vi er glad for avansementet i Mesterligaen, ikke først og fremst av økonomiske årsaker, men av sportslige: vi vil vinne hele cupen, sier styreformann Rick Parry.
Etter å ha vektlagt det sportslige, innrømmer han at det også er penger å tjene på Champions League, men slett ikke så mye som det har vært sagt den siste uka.
- Noen av anslagene som er nevnt, er helt på jordet, sier Parry.
10 millioner pund har vært sagt å være summen Liverpool vil tjene, men dette er på ingen måte i boks - en slik sum avhenger at laget går nesten helt til topps.

Otsemobor blir i Crewe?
Jon Otsemobor har i overkant av tre uker igjen av låneavtalen med Crewe Alexandra. Lagets manager, Dario Gradi, har signalisert at han ønsker å kjøpe 21-åringen fri, noe Otsemobor nå sier han vil vurdere.
- Jeg smigret over interessen og jeg vil vurdere det nærmere låneavtalens utløp. Det er absolutt ikke noe jeg vil utelukke, sier Liverpool-spilleren.

Comeback for Xavier
Tidligere Liverpool-forsvarer Abel Xavier ser ut til å få en siste sjanse i engelsk fotball, nærmere bestemt i Blackburn. Siden han forlot Lverpool i 2003, har han blant annet vært innom tyrkisk og tysk fotball. Men siden februar i år, har den nå 32 år gamle portugiseren vært uten klubb.