Andrekeeperen antyder utlån

Jerzy Dudek trenger spilletid foran neste sommers VM-sluttspill, men vil samtidig ikke brenne alle bruer til Liverpool. Nye TV-kamper.

- Det ville vært best for meg om jeg fikk mye spilletid under oppkjøringen til VM-sluttspillet, og det er også hva landslagstreneren ønsker, sier Jerzy Dudek til nyhetsbyrået Associated Press.

I øyeblikket er den kanskje største mesterligahelten et klart andrevalg bak spanske José Reina i buret. Men det betyr ikke at han er beredt til å forlate klubben – i hvert fall ikke for godt.

- Jeg trives i Liverpool, men jeg kanskje kan jeg få muligheten til å gå på utlån i seks måneder, antyder polakken.

Dette er nye toner, både i forhold til Dudeks tidligere ønske om å forlate Liverpool og Benitez' avslag av dette ønsket.

Keeperen kan få en sjelden sjanse til å stå i førstelagets mål under det pågående klubb-VM-et, som for Liverpools del starter med semifinalen mot Deportivo Saprissa i morgen klokka 11.20.

- Dette blir en ny mulighet til å vinne et nytt trofé for Liverpool. Vi har ikke dette trofeet i samlingen fra før, men nå er det to lag vi må slå før vi er der. Det blir ikke enkelt, sier Dudek, men så røper han samtidig at han allerede har søndagens finale i tankene.

- Sao Paulo virker som et veldig godt lag, veldig skummelt, advarer sisteskansen.Nye TV-kamper
Klubb-VM sendes som kjent direkte på den nye kanalen SportN. Samtidig kan den røde hærskare glede seg over to nye TV-kamper på Canal+.

Møtet med West Bromwich den 31. desember sendes direkte på Canal+ Sport, og bortekampen mot Bolton er bekreftet oppsatt på Canal+ den 2. januar 2006.

Det gamle og det nye året kan med andre år komme til å henholdsvis slutte og starte med direktesendt Liverpool-seier.