Baros enig med Schalke

Milan Baros forlater trolig Liverpool i neste uke. Fra Tyskland bekreftes det nemlig at tsjekkeren har blitt enig med Schalke 04 om sine personlige betingelser, og dermed gjenstår det kun for klubbene å bli enige om en overgangssum.

Milan Baros synes nå med sikkerhet å være på vei bort fra Liverpool. Reuters melder i ettermiddag at tsjekkeren har blitt enig med Schalke 04 om sine personlige betingelser, og dermed gjenstår det kun for den tyske klubben å bli enig med Liverpool om en overgangssum.

Reuters oppgir det tyske sportsnyhetsbyrået SID som sin kilde. – Vi har avtalt alt med Baros og hans agent, skal Schalke-trener Ralf Rangnick ha fortalt SID.

- Han ønsker å komme til oss, og vi vil forsøke å bli enige om en overgangssum med Liverpool i begynnelsen av neste uke, legger han til.

Det ble i går antydet at Schalke ikke hadde råd til å betale de £7M som Liverpool forlanger for tsjekkeren, men Bundesligaklubben synes nå å tro at de kan bli enige med de røde.

- Vi har tid, og trenger ikke å føye oss for Liverpools krav med en gang, uttaler Rangnick.

Boateng mister Liverpool-kampen?
Middlesbroughs midtbanespiller George Boateng kan miste ligaåpningen mot Liverpool etter at han ble utvist i en treningskamp mot Sporting Lisboa i går. Nederlenderen reagerte med en hevnaksjon etter en stygg tackling, og ble sporenstreks sendt i dusjen i kampen som Middlesbrough tapte 4-0. Blir det røde kortet fra treningskampen innrapportert til fotballforbundet, kan Boateng forvente seg tre kampers karantene, og må følgelig stå over ligapremieren.