Bitter pille å svelge for Carra

Stemningen var alt annet enn lystig i Liverpool-leiren før den lange flyturen hjem fra Japan. Skuffelsen var til å ta og føle på for Jamie Carragher & Co. Garcia føler seg snytt. Gravesen linkes.

Jamie Carragher og de andre Liverpool-spillerne måtte i går forlate Yokohama uten vinnermedaljen de så absolutt hadde fortjent rundt halsen. Scouseren slår fast at hans lag burde ha reist hjem med vinnertrofeet i kofferten.

- Vi spilte ganske bra, og hadde fortjent å få et positivt resultat. Jeg kan nesten ikke tro at vi ikke klarte å score på alle sjansene vi hadde. Vi var det beste laget, det er det ingen tvil om, og jeg er skuffet. Jeg ønsker São Paulo lykke til. Man kunne se på feiringen deres hvor mye det betydde å vinne for dem, uttaler Carra.- Jeg tror ikke noen vil hevde at brasilianerne var det beste laget. På en annen dag ville vi trolig ha vunnet. Det var bare en av disse kampene hvor det ikke går veien for deg, legger midtstopperen til.

Garcia føler seg snytt
Luis Garcia føler seg snytt, etter at den canadiske linjemannen Hector Vergera vinket offside på han i forkant av Florent Sinama-Pongolles scoring to minutter før slutt. Reprisen viser at canadieren tok feil, og at scoringen burde ha vært godkjent.

- Ja, jeg har blitt fortalt at jeg var onside av folk som har sett reprisen, men hva kan jeg gjøre? Dommertrioen gjorde helt klart flere brølere i denne kampen, uttalte den vesle spanjolen.

Gravesen for Hamann?
Real Madrids danske midtbanespiller Thomas Gravesen har blitt linket til Liverpool av de britiske tabloidene i helgen. Enkelte kilder hevder sågar at Liverpool allerede har holdt samtaler med 29-åringen, og påstår at Benitez skal vurdere den tidligere Everton-spilleren som en mulig erstatter for Dietmar Hamann.

De samme tabloidene linker også Robbie Fowler bort fra Manchester City i januar. Flere klubber skal være interessert i å gi den tidligere toppscoreren en ny sjanse, men bare Millwall er nevnt med navn.