Blandet drops i VM-kvaliken

Fra sviende nederlag for England og Norge, til storseier for Finland. Det ble blandet drops for Liverpools representanter i kveldens VM-kvalifisering. Sami Hyypiä spilte ikke for Finland på grunn av influensa.

Djibril Cisse erstattet Thierry Henry etter 75 minutter da Frankrike i kveld tok et langt skritt nærmere VM i Tyskland, ved å beseire Irland 1-0 på bortebane. Steve Finnan ble sittende på benken hele kampen for irene. Det skulle uansett bety at begge spillerne er aktuelle til Liverpools ligakamp mot Tottenham på lørdag, etter å  henholdsvis ha slitt med ankel- og lyskeskade.

John Arne Riise spilte hele kampen for Norge, i den begredelige forestillingen på Ullevaal der man tapte 2-1 for Skottland. Riise var like svak som resten av det norske laget, men det viktigste er at han returnerer helskinnet til Melwood.

Finland knuste Makedonia med hele 5-1 på hjemmebane, og Sami Hyypiä var inkludert i startoppstillingen hos de fleste nettsteder i går kveld. Liverpools store midtstopper spilte imidlertid ikke kampen på grunn av at han var febersyk. Sami hadde ytret ønske om å spille fra start, selv om han hadde influensa i kroppen, men Finlands landslagsledelse ønsket ikke å ta noen sjanser med spillerens helse i denne ubetydelige kampen. Det er ventet at Hyypiä blir frisk i tide til å rekke Liverpools ligakamp mot Tottenham på lørdag.

Jamie Carragher og Steven Gerrard startet for England i Belfast, mens Chris Kirkland forble på benken og Stephen Warnock nok en gang ble henvist til tribunen. Steven Gerrard hadde ingen stor kamp, og ble erstattet av Jermaine Defoe i det 75.minutt, da England la om til en mer offensiv formasjon umiddelbart etter at Nord-Irland hadde gjort kampens eneste mål. Jamie Carragher spilte hele kampen på et England som kommer til å bli slaktet i tabloidene i morgen.

Xabi Alonso hadde ristet av seg sin lille skade, og var eneste Liverpool-spiller i Spanias startoppstilling mot Serbia & Montenegro. Han spilte sågar hele kampen, og pådro seg også et gult kort. Både Jose Reina og Luis Garcia startet på benken, men sistnevnte kom inn for Joaquin etter 66 minutter da toppkampen i gruppe 7 endte med 1-1 og poengdeling. For øvrig en kamp der det ble delt ut 7 gule og 1 rødt kort, og hvor det ble spilt 8 minutter med tilleggstid!