Carra også i samtaler

Agenten til Jamie Carragher og Steven Gerrard forhandler om nye kontrakter med Liverpool. D-dag angående transfers i morgen?

Konstruktive samtaler

Struan Marshall er agent for både Jamie Carragher og Steven Gerrard, og innledet forhandlinger med Rick Parry i går om nye kontrakter for sine klienter.  Begge scouserne har avtaler som løper til 2007.  Mest fokus har blitt rettet mot Gerrard, ikke minst siden storklubber som Chelsea og Real Madrid stadig har vært linket til kapteinen, men også verdien til Carragher har øket dramatisk etter spilleren som har vært lengst på Anfield gjennomførte en glimrende sesong som midtstopper i 2004/05.  Samtalene i går ble betegnet som ”konstruktive”, og nye møter vil bli holdt om kort tid.

 

 

Spillere kommer 1.juli?

Kontrakten som Boudewijn Zenden har i Middlesbrough løper ut ved midnatt, og rapporter har også fortalt at José Reina først vil begynne å forhandle offisielt med Liverpool 1.juli.  Under en sommer hvor spillere som Diouf, Smicer, Biscan, Diarra og Pellegrino har forlatt Anfield, tørster nå fansen etter nyinnkjøp som vil styrke stallen ytterligere til Champions League vinnerne.  Det kan derfor være grunn til å tro at det endelig blir noe action i løpet av fredag 1.juli.