Dudek byttes mot Simao?

Liverpool Daily Post spår at Jerzy Dudek vil gå motsatt vei som en del av avtalen om Simao Sabrosa ankommer Anfield fra Benfica i januar. Stortap mot Derby County i treningskamp.

Liverpool Daily Post spekulerer i dag i at Jerzy Dudek blir solgt til Benfica som en del av en avtale som tar Simao Sabrosa til Anfield. Den polske målvakten har som kjent tilkjennegjort at han må se seg om etter andre arbeidsgivere i januar, dersom han ikke vinner tilbake keeperplassen fra Jose Reina innen den tid. Dette ble i går bekreftet av keeperens agent, Jan de Zeeuw, som samtidig avslørte at avgjørelsen kan bli tatt så tidlig som i neste uke, når han og Dudek skal ha et møte med Rafael Benitez.

- Liverpool har aldri sagt at de ikke trenger Dudek lenger. Det stemmer. I neste uke vil vi ha et møte med manageren og klubbledelsen, der Dudeks fremtid vil være tema, bekrefter de Zeeuw. 

32-åringen har kontrakt med Liverpool til juni 2007, men er nå selv kraftig bekymret for at hans håp om å spille i sommerens VM for Polen skal gå fløyten om han ikke spiller fast førstelagsfotball.

Stortap mot Derby
I en treningskamp bak lukkede dører på Moor Farm i Derby tirsdag, tapte Liverpool hele 3-0 for Derby County. Hjemmelagets scoringer kom før pause, ved Ashton, Jackson og Thirwell. Det er sparsomt med opplysninger rundt denne kampen, og rapportene sier ikke noe om hvilket lag de røde stilte med.