Figo lukker døren for Liverpool

Luis Figo siteres i kveld på at en overgang til Liverpool ikke lenger er aktuelt. Portugiseren velger mest sannsynlig Inter.

Luis Figo har lukket døren for en overgang til Liverpool. Det skriver Sky Sports sitt nettsted nå i kveld. Figo er fortsatt i Asia med Real Madrid, og rapporterer de siste dagene har variert fra ett år til på Santiago Bernabeu til en overgang til Italia og Inter Milan.

32-åringen har innsett at han ikke får spille regelmessig med sin nåværende klubb, og vurderer tydeligvis dette opp mot det økonomiske tapet det vil medføre å flytte på seg. Uttalelser fra spilleren selv i dag tyder på at samtalene med Inter vil fortsette, mens han nå avskriver Liverpools muligheter til å hente han til England helt.

- Med den engelske klubben har jeg nå avsluttet alt, men jeg er glad for at andre store klubber vurderer meg. Om Inter har jeg intet nytt. Situasjonen min er litt merkelig nå. Jeg ønsker å spille fotball, muligens med Real, men om jeg ikke har noen muligheter til å få spille regelmessig med dem er jeg bedre tjent med å flytte på meg, siteres portugiseren på skysports.com.

Nettstedet skriver videre at diskusjoner om lønnen er den eneste årsaken til at Figo ikke har blitt Inter-spiller ennå. Den italienske klubben skal tibly en lønn på 3.2 millioner euro for en toårsavtale, mens Figo forlanger 4 millioner euro. Inter er for øvrig også i ferd med å hente Figos lagkamerat, forsvareren Walter Samuel. Argentineren har også vært linket til Liverpool i sommer.