Finnan tvilsom mot United

Steve Finnan sliter med en hamstringstrekk. Steven Gerrard tror Morientes er nøyaktig hva man behøver. Hvis avansement: Liverpool-Bournemouth på søndag og uten TV-dekning. Chester interessert i Robbie Foy.

Forsvaret må omorganiseres?

Steve Finnan sliter med en liten strekk, og vil ha en test for å se om han blir vurdert spilleklar til morgendagens storkamp mot Manchester United.  Josemi er skadet, og David Raven blir neppe vurdert som klar til en slik kamp, og Liverpool må i så fall rokkere på sin bakre firer dersom Finnan kaster inn håndkleet.  Sannsynligvis vil Djimi Traore bli flyttet inn i midtforsvaret, og Jamie Carragher og John Arne Riise tar backplassene, men kanskje er det også en liten mulighet for at Mauricio Pellegrino blir kastet utpå i heksegryten på Anfield i morgen formiddag.

 

Kaptein og fans enige

Steven Gerrard legger ikke skjul på at han er glad for at Liverpool nå har sikret seg en erfaren spiss i Fernando Morientes, og kapteinen mener at spanjolen er nettopp den spillertypen et skadeforfulgt rødt lag behøver nå:  - Hvis det var opp til meg vil jeg definitivt benytte ham mot Manchester United.  Jeg var så bekymret for at denne overgangen ikke skulle gå i orden at jeg knapt våget å ta telefonen!  Han er nøyaktig et slikt kjøp vi behøver, det har både fans og spillere gitt uttrykk for og det er et synspunkt jeg også deler.

Fernando Morientes blir presentert på en pressekonferanse som starter kl 14.30, og vi vil legge ut nyheter fra dette så fort vi hører fra vår kontakt på Melwood.

 

Søndagskamp for Liverpool?

Dersom Liverpool slår ut Burnley i FA-Cupens 3.runde til tirsdag, vil man møte Bournemouth hjemme søndag 30.januar.  Det synes klart etter at verken BBC eller Sky har plukket ut dette oppgjøret til sine direktesendte kamper, og Everton samtidig bekrefter at de spiller hjemme mot Sunderland på lørdagen.

 

Rush vurderer Foy

Chester har store problemer med skader og sykdom om dagen, og Ian Rush har et tosifret antall spillere ute med skader og sykdom til morgendagens kamp i Cambridge.  Ubekrekftede meldinger sier at waliseren nå vurderer å prøve å hente Liverpools reservelagspiller Robbie Foy på utlån for å lette på noe av problemene.  19-åringen scoret denne uka to mål, da Liverpool sammensatt av seniorspillere som behøvde kamptrening og unggutter slo Chesters reservelag i en privat arrangert kamp på Melwood.