Forsvarskamp for Blackburn

Liverpool møter et av ligaens dårligste angrep hos Blackburn, men samtidig et lag som er blitt vanskelig å slå og er solide bakover. John Arne Riise og Sami Hyypiä står over?

Blackburn Rovers har scoret 25 mål på 28 kamper i Premier League 2004/05.  Ingen klubb har scoret færre mål, og toppscorer Paul Dickov skal også være tvilsom til kveldens kamp mot Liverpool med skade.  Samtidig har de blå og hvite kun sluppet inn 12 mål på 17 kamper etter at man spilte 2-2 mot Liverpool 30.oktober i fjor.  Under Mark Hughes har imidlertid laget fra Ewood Park blitt vanskelige å slå, og en kan forvente en 4-5-1 formasjon på Anfield.

 

Tre tidligere røde kan være på plass for motstanderen i kveld, og da trolig fra start.  Brad Friedel og David Thompson er på laget, og Dominic Matteo er friskmeldt av skade og forventes å erstatte Nils-Eric Johansson på venstrebacken.  Robbie Savage vil neppe bli spilleklar av sin skade.

 

Rafael Benitez forventer også en kamp hvor Liverpool vil føre spillet, men hvor man vil møte et lag som er vanskelig å få hull på:  - Blackburn arbeider veldig hardt i forsvar slik at vi behøver å være presise i vårt spill, og det vil bli viktig å ta de sjansene vi får.  Vi må være presise i vårt pasningspill, våre skuddforsøk, og på dødballer.  Vi må også være innstilt på at det vil bli en fysisk tøff kamp.

 

Ubekreftede rykter sier at John Arne Riise og Sami Hyypiä ikke vil starte kveldens kamp på Anfield.  Sami skal ha blitt syk, mens det ikke er kommet noen opplysninger om hvorfor John Arne eventuelt ikke spiller.  Med alle mulige forbehold skal dette være startoppstillingen:  Dudek; Finnan, Carragher, Pellegrino, Warnock; Garcia, Hamann, Gerrard, Smicer; Morientes, Baros.

 

Avspark er kl 21.00 i kveld.  Vi oppdaterer fortløpende her på liverpool.no, og du vil få alle de viktige opplysningene tilsendt på din mobil slik: Send tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180