Hamann: - Ingen avgjørelse ennå

Hamann venter til etter Champions League-finalen med å bestemme seg for hvor han spiller neste sesong. FA om siste nytt i kampen for en mulig ekstra plass i neste års Champions League.

Dietmar Hamann uttaler til Liverpool Echo at han venter med å ta en avgjørelse om fremtiden sin til etter Champions League-finalen. Hamann står uten kontrakt til sommeren, og Bolton meldes å være den siste klubben som har kastet seg inn i kampen om midtbanespilleren. Tyskeren vet at han har flere muligheter, men utdyper at alle forhandlinger er utsatt til etter finalen 25.mai.

- Jeg har ikke kommet til enighet eller signert noen kontrakter, uttaler Hamann.

- Vi har fremdeles to viktige kamper igjen. Jeg vil ikke tenke på fremtiden min før etter at vi har spilt finalen. Den kampen er for viktig for meg til at jeg kan tenke på noe annet før det.

Liverpool trakk tilbake et kontraktstilbud tidligere i sesongen, noe som har gjort at Bolton nå har meldt sin interesse. Lancashire-klubben ligger i nærheten av Liverpool og kan derfor være et attraktivt alternativ for en spiller som er etablert i området. Bolton mister Fernando Hierro etter sesongslutt og søker forsterkninger til sin første sesong i Europa.

Rafael Benitez kommer til å ha flere samtaler med Hamann etter sesongslutt. Det kan føre til at 31-åringen signerer en korttidsavtale. Hamann vil sannsynligvis foretrekke å bli på Anfield. I mellomtiden ser Hamann på søndagens møte med Aston Villa som et viktig ledd i forberedelsene til Champions League-finalen.

- Vi har alle plasser å kjempe for. Så dette er fremdeles en viktig kamp. Vi ønsker å ta med oss en seier inn i finalen. Så dette er en sjanse til å bygge opp selvtilliten. Hver gang man spiller foran eget publikum ønsker man å vise seg frem. Vi ønsker ikke å havne lenger ned på tabellen. Vi er alle skuffet etter Arsenal-kampen, men man må også erkjenne at 1.omgangen deres var så god som noen har spilt mot oss denne sesongen. Vi svarte bra i 2.omgang, men noen ganger må man innrømme at motstanderen har spilt godt. Fjerdeplassen gikk ikke tapt på søndag. Det var tidligere i sesongen. For seks uker siden følte vi oss rimelig sikre på å ta igjen Everton, men når man taper 11 kamper på bortebane, så er det klart hvor problemet vårt ligger. Hjemmeformen vår har vært så god som jeg kan huske siden jeg kom til klubben, men vi har tapt for mange kamper borte, og det har kostet oss dyrt.

 

FA oppdaterer

På TheFA.com er det lagt ut siste nytt fra FA om kampen for å få en femte plass i Champions League neste sesong dersom Liverpool går seirende ut av årets turnering.

- Vi har allerede sendt en skriftelig anmodning for å få en ekstra plass for Liverpool, skulle de vinne Champions League, sier Adrian Bevington i FA, og fortsetter:

 - I de tre siste ukene har [FA Chief Executive] Brian Barwick, [Chairman] Geoff Thompson og andre FA-personer snakket med [UEFA Chief Executive] Lars-Christer Olsson og Lennart Johansson om denne saken, mer enn én gang. Hvis herr Johanssen sier at vi bør skrive til UEFAs eksekutivkomité så er vi glade for å sende enda et brev med henstilling om en ekstra plass for Liverpool hvis de,som vi alle håper de gjør, vinner Champions League i Istanbul.