Høyrekant på prøve

Cristian Bolanos skal trene med Liverpool i januar. Prislapp på Fabrizio Coloccini. Sevilla til Merseyside for å hente Josemi. Rutinert dommer på Goodison Park.

Mot hektisk transferaktivitet
Til neste uke åpnes transfervinduet igjen, og et Liverpool som offentlig har gått ut og sagt at en høyrekant og en midtstopper er på handlelisten, er naturlig nok stadig mer nevnt i ryktespaltene.

Ifølge pressebyrået AP har Jeaustin Campos, som er manager hos Deportivo Saprissa, sagt på TV i Costa Rica at høyrevingen Cristian Bolanos vil reise til Liverpool for å prøvespille i januar.  De røde skal ha blitt interessert i Bolanos etter at man spilte mot Saprissa i VM for klubblag i Japan.  Christian Bolanos Navarro er 21 år, 178 cm høy og 67 kilo.

Sky Sports skriver at La Coruna har satt en prislapp på 6 millioner Euro, eller £4.1M for midtstopperen Fabrizio Coloccini.  Liverpool har tidligere blitt linket til den argentinske midtstopperen.

Den store spanske sportsavisen Marca skriver at sportsdirektøren i Sevilla har reist til Merseyside for å forhandle om en overgang for Josemi.  Den spanske forsvareren har ikke funnet seg til rette i Liverpool og på Anfield vil man være villig til å la ham gå for et akseptabelt bud.


Graham Poll er dommer
Etter 0-4 mot Aston Villa vil Everton være som et skadeskutt dyr når man i morgen kveld skal slå tilbake mot erkerivalen på andre siden av Stanley Park.  Det vil neppe bli en kamp for de bløthjertede.  Dommer på Goodison Park er den rutinerte Graham Poll.