Hyypiä forlenger kontrakten

Sami Hyypiä har kommet til enighet med Liverpool om en ny kontrakt som vil binde han til klubben til 2008. Kontrakten vil bli underskrevet når de røde kommer tilbake fra Bulgaria på torsdag.

Sami Hyypiä avslører i dag at han har kommet til enighet med Liverpool om å forlenge sin kontrakt med Anfield-klubben. Den nye kontrakten binder den store finnen til de røde frem til sommeren 2008. Midtstopperen vil skrive under på de nødvendige dokumentene så snart Liverpool er tilbake fra Bulgaria på torsdag.

- Jeg er veldig, veldig glad for å ha kommet til enighet med klubben om en ny kontrakt. Vi har holdt samtaler i noen uker nå, og jeg hadde ingen betenkeligheter med å binde min fremtid til klubben under Rafael Benitez sin ledelse, sier Hyypiä selv om saken.

- Alle ønsker å spille for Liverpool Football Club, og for meg er det en ære å bekjentgjøre at jeg blir i klubben i minst tre år til, legger  han til.

- Jeg har vunnet det som vinnes kan her utenom ligaen, og det vil være fint om jeg kunne klare det i løpet av disse tre årene. Dette er den fineste fotballklubben i verden, og etter at Steven Gerrard, Jamie Carragher, Dietmar Hamann og Djimi Traore kom til enighet om nye avtaler med klubben, er jeg lettet over å kunne gjøre det samme. Dette er god tider i Liverpool, og jeg ønsker å betale klubben og supporterne tilbake for tiltroen de har vist meg ved å vinne flere trofeer, avslutter finnen.

Hyypiäs nåværende kontrakt med Liverpool ville ha gått ut til neste sommer, så vi snakker her altså om en to års forlengelse i forhold til den avtalen. 31-åringen, som kom fra nederlandske Willem II for i underkant av £3M i 1999, avslutter dermed trolig karrieren på Anfield.