Kamp mot Arsenal flyttes

Bortekampen mot Arsenal er flyttet til søndag og sendes direkte på fjernsyn. Spiss på Anfield i familiefeide.

Ny dato for LFC v Arsenal
Bortekampen mot Arsenal, trolig den siste som de helrøde spiller på Highbury, er blitt flyttet til søndag 12.mars kl 17.00.  Oppgjøret vises direkte på Sky Sports, og trolig også Canal+.  Begge klubbene vil for øvrig være involvert i returkamper i Champions League onsdagen før møtet i London.


Brødrekrangel
Nyttårsønskene i familien Cissé blir muligens ikke like hjertelige som vanlig, i hvert fall ikke mellom Djibril og broren Hamed.  Hamed har fortalt avisen ”Marseille L’Hebdo” at Djibril nesten sikkert vil gå til Marseille i januar, noe som brakte en skarp respons fra broren på Merseyside.

- For å være ærlig er jeg veldig skuffet over min bror.  Jeg ønsker å gjøre det klart at jeg er i Liverpool og ønsker å bli i Liverpool.  Jeg ønsker ikke å reise etter to sesonger.  Jeg vet ikke hvorfor jeg må gå herfra.  Fansen til Liverpool er utrolige, klubben er utrolig.  Vi har et godt lag, en god manager og alt er greit.

- Jeg er virkelig lei av all denne spekuleringen.  ”Jeg er på vei til Marseille”, det er alltid Marseille og det begynner å bli kjedelig.