Kewell skuffet over juryen

Harry Kewell reagerte med vantro da han fikk høre at juryen ikke ga han medhold i rettsaken mot Gary Lineker. Richie Partridge tilbake til Coventry?

Harry Kewell skal ifølge Liverpool Echo være sjokkert over at juryen i rettsaken mot Gary Lineker ikke klarte å komme fram til en kjennelse i hans favør. Han skal nå vurdere om han skal ta saken til en ny runde i rettsapparatet.

 

Kewells advokat, Chris Farnell, sier til Echo i dag at han akter å diskutere med sin klient om de skal forfølge saken videre.

 

- Jeg snakket med Harry etter at rettsaken var over, og hans reaksjon var omtrent som min – vantro over utfallet. Men uansett mener vi det faktum at juryen ikke kom fram til noen kjennelse viser at vi har en sterk sak. Gary Lineker er TV-kjendis og et nasjonalt ikon, og juryen kom ikke med noen avgjørelse i hans favør heller.

 

Ettersom juryen ikke klarte å komme til noen enighet, måtte partene betale sine egne saksomkostninger.

 

Partridge tilbake til Coventry?

Riche Partridge ble frigitt av Liverpool etter sesongslutt. Nå kan den irske ungdomslandslagsspilleren være på vei til Coventry City, en klubb han har et sesonglangt låneopphold hos tidligere. I 2003/2004-sesongen var nemlig Partridge på Highfield Road under Liverpool-legenden Gary McAllisters ledelse. Nåværende Coventry-manager Micky Adams skal være ivrig på å hente Partridge på free transfer, og skal ha tatt kontakt med spilleren.

 

- Coventry, Norwich og Leeds har alle vist interesse for meg, og dersom jeg får valget mellom de tre klubbene, vil jeg nok velge Coventry. Jeg trivdes virkelig i klubben da jeg var på lån der, sier Partridge selv om saken.