Kewell tror Australia kan overraske i VM

Harry Kewell tror at Australia kan bli det store overraskelseslaget i sommerens VM-sluttspill. Landet er grepet av fotballfeber etter seieren over Uruguay.

Etter å ha kvalifisert seg til VM i Tyskland gjennom play-off denne uken, tror Harry Kewell nå at Australia kan bite godt fra seg i sommerens sluttspill. Liverpool-angriperen tror at hans lag kan bli turneringens store overraskelse.

- Seieren over Uruguay var forhåpentligvis bare begynnelsen på et eventyr. Vi reiser ikke til Tyskland for å være en av ”lettvekterne”. Vi akter å gjøre oss bemerket, og sjokkere en del mennesker. Se hva Hellas klarte i Portugal. Hvem hadde tro på dem? De fleste trodde de kun var der som turneringsfyll.

- Sør-Korea gjorde seg også bemerket, og Kroatia kom til semifinalen i Frankrike i 1998. Alle store turneringer produserer et overraskelseslag. Hvorfor skulle ikke det laget kunne være oss?

- Forskjellen nå, sammenlignet med for seks måneder siden, er at vi har yngre spillere som har kommet inn og styrket stallen, avslutter en optimistisk Kewell.