King-ryktene tiltar i styrke

Ledley King linkes stadig sterkere til Anfield, i det rykteflommen før transfervinduet åpner tiltar i styrke.

Rykteflommen omkring Ledley King, og at Spurs-stopperen skal være på vei til Liverpool, tiltar. Et uoffisielt Tottenham-nettsted viser i dag til ubekreftede rykter om at King skal ha hatt samtaler med Liverpool, og skriver om sin frykt for en sjokkerende overgang til de røde i januar.

Nettstedet melder at £12M har vært nevnt som overgangssum, og at en eventuell transfer kan medføre at Djibril Cissé går motsatt vei som en del av avtalen. Tottenham la som kjent inn et bud på £8M på Liverpools franske spiss i august.

Spurs vil nok uansett gjøre alt som står i sin makt for å beholde sin kaptein, og fansen på White Hart Lane vil nok ta det temmelig ille opp om landslagsspilleren skulle forsvinne fra klubben. Midtstopperen befinner seg for tiden i kontraktsforhandlinger med Tottenham, og vi ser ikke bort i fra at ryktene som nå svirrer kan være et forsøk fra spillerens agent til å sikre sin klient en solid lønnsøkning.

Flere engelske aviser melder imidlertid i dag at Benitez fulgte King nøye i perioden før han slo gjennom på det engelske landslaget.

Det nærmer seg som kjent januar, og perioden da det er lov å handle spillere igjen. Og det har virkelig fått fart på ryktebørsen de siste dagene. Flere og flere navn settes nå i forbindelse med Liverpool, der Benitez som kjent leter etter både en midtstopper og en høyrekant.

Benficas Simao Sabrosa er intet nytt navn i så måte, og selv om Benfica møter de røde i Champions League og forlanger opp mot £12M for spilleren, nevnes han igjen i dag. Det gjør også Anderlechts svenske tekniker Christian Wilhelmsson, og heller ikke ryktene om Dean Whitehead ser ut til å dø ut, selv om spilleren har gått ut og tonet ned spekulasjonene om en £4M overgang. På stopperplassen nemnes igjen Nemanja Vidic og Daniel Agger, i tillegg til da altså King.

Det antydes også i dag at Chris Kirkland kan forsvinne fra Liverpool på permanent basis allerede i neste måned. Det samme gjelder for Jerzy Dudek, og reservelagsangriper Neil Mellor, som nå er skadefri igjen. Dudek linkes stadig til Benfica, ettersom deres faste keeper, Jose Moreira, er ute i 6 måneder med en kneskade.