Klare for semi'n i Senior Cup

Liverpool er klare for semifinalen i Liverpool Senior Cup, etter at klubbens reservelag i kveld slo Runcorn med 3-0. Anderson, Calliste og Mellor gjorde målene.

Neil Mellor fullførte 90 minutter og tegnet seg på scoringslista da Liverpools reservelag i kveld avanserte til semifinalen i Liverpool Senior Cup, etter å ha slått Runcorn med 3-0 på Valerie Park i Prescot. Dette var Mellors første kamp fra start siden semifinalen i ligacupen mot Watford på Anfield i januar.

Etter å ha operert begge knærne i sommer, har veien tilbake vært lang og kronglete for den målfarlige spissen. Mellor gjorde comeback som innbytter i reservelagets 2-0 seier over Manchester United for to uker siden, men var altså først nå i stand til å fullføre en hel kamp.

Mellor scoret etter 88 minutter av kveldens kamp, med et lavt skudd nede i venstre hjørne. Liverpools to andre scoringer kom før pause, ved Paul Anderson og Ramon Calliste.

Normalt sett har Liverpool pleid å stille et U18-lag i denne turneringen, men ettersom reservelaget ikke skulle i aksjon igjen før 9.januar, valgte de røde å matche dem ved denne anledningen. Paco Herrera og Hugh McAuley var lagledere.

Liverpool åpnet ballet med en scoring etter 26 minutter. Et meget flott mål av 17 år gamle Paul Anderson, som nylig ankom fra Hull. Han mottok en pasning fra Godwin Antwi ute på venstrekanten, rundet to forsvarere og satte ballen i hjørnet.

Fire minutter senere stod det 2-0, etter en forsvarsfeil av Runcorn. Ramon Calliste dro full nytte av den, og fant nettmaskene etter at keeper hadde kollidert med sin egen midtstopper.

Liverpools lag: Willis, Barragan, Raven, Antwi, O'Donnell, Hobbs, Anderson, Peltier, Mellor, Mannix, Calliste (Idrizaj 45). Ubrukte reserver: Guthrie, Roberts, Smith, Roque.

Liverpool møter nå vinneren av Marine v St Helens Town borte. Semifinalen skal spilles innen 28.februar.