Landskamper neste uke

Liverpool vil ha et tosifret antall spillere opptatt med privatlandskamper førstkommende tirsdag og onsdag.

Liverpools treningsfelt Melwood vil bli en fredelig plass å være til neste uke.  En stor del av førstelagstroppen vil være opptatt med landskampspill, enten det er på senior- eller ungdomsnivå.

 

John Welsh og Scott Carson er tatt ut til England U21 som spiller hjemme mot Nederland på tirsdag.  Samme dag er David Raven og Mark Smyth aktuelle for England U20, som har hjemmekamp mot Russland.  Disse spillerne vil da følgelig heller ikke være aktuelle for reservelagskampen mot West Bromwich førstkommende mandag.  Det vil heller ikke Darren Potter være, siden han er i troppen til Irland U21.  Anthony Le Tallec og Robbie Foy kan imidlertid spille mot WBA, siden disse spillerne denne gang ikke er tatt ut til 21-landslagene for Frankrike og Skottland.

 

Sven-Göran Eriksson tar ut sin landslagstropp til privatkampen mot Nederland kl 20.00 på lørdag kveld.  Steven Gerrard og Jamie Carragher er forventet å være med når troppen reiser til Birmingham og Villa Park.

 

Spania er det eneste aktuelle landet som spiller VM-kamp, i hva som er forventet å være en transportetappe hjemme mot San Marino.  Fernando Morientes er trolig eneste aktuelle røde til den kampen.

 

Andre privatkamper er Irland-Portugal, Malta-Norge, Slovenia-Tsjekkia, og Polen-Hviterussland.  Steve Finnan, John Arne Riise, Milan Baros og Jerzy Dudek er tatt ut til disse kampene.  Finland er med i en mini-turnering på Kypros, hvor man tirsdag møter Latvia, og enten spiller mot Østerrike eller vertslandet dagen etter.  Sami Hyypiä er som vanlig med for finnene.

 

Tyskland spiller mot Argentina, og Frankrike mot Sverige, men ingen fra LFC er tatt ut i forbindelse med disse troppene.  Heller ikke utlånte Alou Diarra.  Harry Kewell vil ikke spille i Australias kamp mot Sør-Afrika.  Isteden håper man at Harry kan være involvert i den nevnte reservelagskampen mot West Bromwich.