Liverpool-Fulham i opptak

Neste kamp på Anfield sendes kl 22.00 på lørdagskvelden. Dietmar Hamann ute mot Charlton, men ikke Luis Garcia(?) Watford ikke redd foran kveldens semifinale.

Kamp mot Fulham ikke live

Liverpool har blitt vist direkte i en rekke kamper de siste ukene.  I kveld går for eksempel Watford-Liverpool på TV3 og Viasat, mens oversikten over oppgjør på skjermen også viser at neste ligakamp mot Charlton om en uke vises live på Canal+.

Det blir imidlertid en liten stopp i rekken av direktesende kamper lørdag 5.februar, ifølge nettsidene til svensk Canal+.  Da blir nemlig Liverpool-Fulham sendt i sin helhet som opptak kl 22.00 på Canal+ Sport.  Norsk Canal+ har ikke bekreftet dette, men vi forventer at kanalen følger det samme sendeprogrammet som sine kolleger på andre siden av Kjølen.

 

Didi står over

FA bekrefter at Dietmar Hamann er suspendert til bortekampen mot Charlton, etter å ha pådratt seg fem gule kort i engelsk liga og cup denne sesongen.  Ifølge våre statistikker har også Luis Garcia fått fem ”bookings”, men spanjolen er ikke blitt registrert av fotballforbundet, noe som tyder på at vi har notert et gult kort for mye.  Det kan muligens dreie seg om bortekampen mot Manchester United.

 

Uthvilt Watford klare til kamp

Det synes liten tvil om at Liverpool vil stille med best mulig mannskap til kveldens møte på Vicarage Road, hvor Watford har forhåpninger om å skape en fotballbombe ved å gå til finalen i Carling Cup.  Hjemmelaget stiller ikke bare med toppet lag, men nøkkelspillere som Heidar Helguson, Neal Ardley, Paul Devlin og Neil Cox var ikke med i troppen til helgens kamp mot Wigan.  Gavin Mahon og Brynjar Gunnarson spilte om lag et kvarter som innbyttere, da gjestene fra London greide sterke 2-2 mot tabelltoeren.

 

Manager Ray Lewington sier at hans mannskap, etter 0-1 på Anfield, går til kveldens møte uten frykt:  - Det er så mange ting som kan hende i en fotballkamp.  Noen ganger skjer det en undervurdering fra den store klubben og du får en ekstra seiersvilje fra den mindre klubben, slik at forskjellen viskes ut.  Det helt grunnleggene der likevel at den som ikke er favoritt virkelig tror at man kan vinne. 

 

Vi går til denne kampen uten noen frykt for å tape kampen.  Hvis de er gode nok til å vinne kampen, da er det greit nok.  Men vi vil angripe, og ta vare på den muligheten som den første kampen har gitt oss.  Det er 100% tro i vårt lag om at vi kan utligne kvalitetsforskjellen i 90 minutter, og gjøre det veldig vanskelig for dem.

 

Avspark for Watford-Liverpool er kl 20.45.