Liverpool vinner krigen?

Den sterkeste lagdelen til Liverpool er midtbanen. Hvilke spillere bruker for å vinne midtbanekrigen mot United i dag? Rykter om skade på Jamie Carragher uten innhold. Vladimir Smicer ødela for Lyon.

Mange vil være enig i at den sterkeste lagdelen til Liverpool er midtbaneleddet. Spesielt sentralt. Her har Rafa et luksusproblem med tre gode spillere i Gerrard, Alonso og Sissoko. Spørsmålet blir hvilken taktikk manageren legger opp. Kommer han til å spille dem alle tre og satse på å vinne krigen eller ønsker han å spille med to rene vingspillere?

Dagen har allerede gitt et par overraskelser i form av seriøse rykter på et par engelske forumer om en skade på Jamie Carragher. Det var snakk om at visekapteinen hadde dratt på seg en strekkskade. Etter undersøkelser vi har gjort på morgenkvisten ser dette heldigvis ikke ut til å holde stikk. Carra skal være spiller klar mot United!

Vi tipper Benitez kommer til å stille med følgende lag mot et United som sliter med skader:

Reina; Finnan, Carragher, Hyypiä, Warnock; Alonso; Sissoko, Gerrard, Riise; Crouch; Cissé.

Liverpool kommer trolig til å stille i en diamatformasjon eller en tilnærmet 4-1-3-2. En sterk midtbane uten lette kantspillere og med mulighet til å slå både langt og høyt til en Crouch i lufta eller en Cissé på løp.

Smicer scoret målet som fratok Lyon seieren i gårsdagens 1-1 oppgjør. Lyon leder fortsatt i Frankrike, mens Bordeaux er på 5. plass.