Mirror: Rafa byr £4.5M for dansk stopper

En Sami Hyypiä som i dag er usedvanlig selvkritisk, kan snart få en ny nordboer som lagkamerat og stopperkollega. Liverpool skal nemlig ha budt £4.5M for Brøndbys Daniel Agger.

Ifølge Mirror skal Liverpool ha lagt inn et bud på £4.5M for Brøndbys lovende midtstopper Daniel Agger. Den danske landslagsspilleren er bare 20 år gammel, men imponerte stort under Danmarks nedstabling av England i Parken nylig. Han hadde Wayne Rooney fullstendig i lomma i store deler av kampen, og bidro sterkt til 4-1 seieren.

Brøndby skal kreve £6M for Agger. Everton og Wigan har også hatt speidere på dansken i sommer. Salget av Milan Baros til Aston Villa eller Lyon skal være nøkkelen til å finansiere en overgang for stopperen.

Mirror hevder også at Rafa fortsatt ønsker å hente Stelios Giannakopoulos til Anfield. Grekeren kom inn som reserve for Bolton i tapet mot Everton i går.

Hard dom fra Hyypiä
Sami Hyypiä innrømmer i dag at Liverpools prestasjoner mot Sunderland på lørdag var under pari, men slår samtidig fast at det var viktigere å vinne kampen enn å høste stilpoeng.

- Vi spilte ikke opp mot vårt beste, men om to uker er resultatet 1-0 alt folk vil huske. Vi slapp med skrekken. Vi jobbet ikke godt nok som lag, og det gjorde oppgaven vanskeligere for oss. Lag vil komme til Anfield og benytte fem mann på midtbanen, og vi må finne en måte å bryte dem ned på, noe vi ikke klarte i særlig grad på lørdag, slår midtstopperen fast.

- Vi vet vi kan så mye bedre. Vi var fantasiløse og skapte ikke nok. Det er ikke bare spissenes feil. Vi klarte ikke å nå frem til dem med pasningene heller. Servicen de fikk var ikke god nok. Jeg synes det ble bedre når vi spilte med to på topp i andre omgang, og da fant vi dem også bedre. Men ingen har panikk her i gården, og til syvende og sist så gjorde vi jobben vår, legger han til.

- Forventningene er virkelig store etter det som skjedde i Istanbul. Vi er klar over det. Supporterne ønsker at vi skal kjempe om tittelen, men skal vi klare det må vi prestere bedre enn vi gjorde på lørdag. Folk trodde vi ville være i bedre form ettersom vi startet sesongen så mye tidligere enn alle andre, men jeg vet ikke hvordan dette vil slå ut i lengden. Kanskje vil dette påvirke oss rundt juletider, undrer han.

- Vi har en bedre stall denne sesongen, og vi burde bli mer stabile og klare å håndtere situasjonen selv om vi pådrar oss noen skader. Manageren har sagt at han vil kjøpe en eller to spillere til, og det vil hjelpe oss ytterligere, avslutter Hyypiä.