Parry forventer en hektisk jul

- Det er på tide å ta et steg opp og frem, sier Rick Parry. Liverpools daglige leder forventer en hektisk jul.

Rick Parry sier i dag til Liverpools offisielle hjemmeside at det er på tide at klubben tar et nytt steg opp på nivåstigen. Det krever at man investerer i de riktige spillerne på transfermarkedet i januar.

Den daglige lederen sammenligner situasjonen ved slutten av 2005 med hvordan ståa var under Gerrard Houllier i 2002. Franskmannen skulle da som kjent prøve å ta steget opp etter trippeltriumfen. Det gikk som kjent ikke bra for Houllier, mye grunnet feilslåtte investeringer på transfermarkedet. Parry insisterer imidlertid på at slike feil ikke vil bli begått nå.

- Jeg har vært optimistisk med tanke på fremtiden før, men aldri mer optimistisk enn nå, sier Parry.

- I 2002 så det også bra ut. Akkurat som nå, var grunnlaget lagt. Denne gangen akter vi å ta det ekstra steget opp. Vi må fortsette som vi stemner, ved å stadig forbedre oss og forsikre oss om at de spillerne vi henter inn er av riktig kvalitet. Det er der nøkkelen ligger. Vi må ikke kjøpe feil spillere og forhaste oss når vi tar avgjørelsene, mener han.

- Mye av tvilen som ble rettet mot laget i september og oktober viste seg å være feil. Men akkurat som vi sa at trofeer ikke deles ut i oktober, må vi fastslå at de heller ikke deles ut i januar.

Parry føler seg sikker på at Liverpools tap for São Paulo i søndagens VM-finale ikke vil ha negativ effekt på ligaspillet i tiden som kommer.

- Tapet for Chelsea i ligacupfinalen i fjor var motivasjon nok til å få oss på fote igjen da. Slik må vi se på det nå etter den tapte VM-finalen også. Vi akter å gjøre det vi kan for å få spille i Japan neste år også. Vi er meget stolte over det spillerne presterte i Yokohama, men noen ganger er det hardt å ta nederlag når du er det beste laget.

- Man kan si at det kun var verdt turen til Japan om vi vant trofeet, men jeg vil si at det var verdt turen fordi vi ønsket å vinne.

- Nå må vi bare reise tilbake dit og vinne neste år. Vi var veldig profesjonelle i forberedelsene til turneringen, og det ble også bevist i måten vi spilte på. Noen ganger har du slike kamper som i finalen, der ballen rett og slett ikke vil gå inn for deg, avsluttar Parry, før han slenger på følgende kryptiske replikk:

- Jeg forventer en travel jul, på en eller flere måter.

Om han da kun har Liverpools stramme kampskjema i tankene, eller også hintet om kommende aktivitet på transfermarkedet, kan man bare spekulere i.